Szaunavilág

Szaunavilág
finn szauna

Hagyományos finn szaunánkban 90 ºC-os hőmérséklet, három padsor és csillagos égbolt várja az immunrendszerüket erősíteni vágyókat. Az új, nagy finn szauna pedig még több embernek biztosít lehetőséget a szaunahasználatra, valamint még kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi a szaunaszieszta is.

Nádas Tó Park Hotel - Finn szauna
Bio szauna
Nádas Tó Park Hotel - Bio szauna

Bio szaunánk igazi kuriózum, 60 ºC-ra fűtjük fel, s segítségével azok is élvezhetik a szaunázás áldásos hatásait, akik számára a magas hőfok nem ajánlott. A fényterápia és a gyógyfüvek jelenléte a lélek felüdülését is szolgálja.

Infraszauna

Infraszaunánkban három fő fér el kényelmesen, ez a típus kellemesebben lazítja az izmokat és jobban hat az alakformálásra, de a bőrtisztító hatása is látványosabb, mint hagyományos társaié.

Nádas Tó Park Hotel - Infra szauna
Gőzkabin
Nádas Tó Park Hotel - Gőzkabin

Gőzkabin hatása a szaunáéval megegyező, de jóval kíméletesebben izzaszt. Azoknak ajánljuk, akik a magasabb páratartalomban érzik jól magukat. 6 fő fér el benne kényelmesen.

zuhanydézsa

A szaunázás koronája a bátrabbak számára a zuhanydézsából zúduló víz, energetizáló hatása vitathatatlan.

Nádas Tó Park Hotel - Zuhanydézsa
merülőmedence

A szaunázás után a hideg vizes merülőmedence ideális lezárás az óvatosabbak számára, mégis ugyanolyan jótékony hatással bír, mint a zuhanydézsa.

Kneipp taposómedence

Kneipp taposómedence legömbölyített felületű kövei lágyan masszírozzák a talpat és javítják a vérkeringést..

Nádas Tó Park Hotel - Kneipp taposómedence

sóterápiás pihenőszobában teljes lehet az ellazulás. A sóterápia segít ellazulni bárkinek és megoldást kínálhat akár a légúti panaszok enyhítésére is, mint például asztma, nátha vagy akár a horkolás.

A csendes szaunavilág kizárólag 15 éven felüliek számára látogatható.

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány