Medencék

Medencék
Nádas Tó Park Hotel - Medencék

Medencék

NÉHÁNY ÉVE A NÁDAS TÓ PARK HOTEL WELLNESS RÉSZLEGE KIBŐVÜLT ÉS ÁTALAKULT.

Ennek következményeként még változatosabb és minden szempontból sokoldalúbb szolgáltatást tudunk nyújtani vendégeink számára. Az állandóan fejlődő új részlegünk sok játék és szabadidős lehetőséget kínál minden korosztálynak. Nálunk azok is megtalálják a kikapcsolódást, akik családosan érkeznek, de azok is, akik nyugalomra vágynak. Igyekeztünk úgy kialakítani az új családi wellness elhelyezését, hogy mindenki zavartalanul tölthesse el nálunk a szabadságát, szabadidejét.

Wellness részlegünk a családosan, gyerekekkel érkezők számára is rengeteg lehetőséget kínál. A legkisebbeknek egy pancsoló medence lett kialakítva, amelyben egy kis csúszda is található. Ez a medence fokozatosan mélyül, ám legmélyebb pontja is csak 40 cm. A medence mellett egyéb szabadidős lehetőséget és játékot is biztosítunk. A nagyobbakat, sok játék mellett, két csúszdával ellátott 50-cm-ről 1 méterig mélyülő medencével várjuk.

Az igazi teljes értékű családi wellness érdekében szerettük volna biztosítani vendégeink számára a lehetőséget, hogy a kicsik és nagyok, gyermekek és szülők is együtt tudjanak játszani. Ráadásul a megnövekedett vendégigények, az ünnepi időszakok, a nyári vakációk tapasztalatai és a családdal érkezők elvárásaihoz igazodva wellness részlegünket és medencéinket mindennap 9 és 12 óra között, életkori korlátozás nélkül, bárki igénybe veheti. Az ettől eltérő időpontokban a kiírásoknak és a házirendnek megfelelő szabályok szerint lehet igénybe venni mind a csendes wellness, mind a családbarát rész szolgáltatásait. Ez biztosítja, hogy kicsik és nagyok, családosok és egyedülállók is tökéletes élményekben, kényelemben és pihenésben részesüljenek nálunk.

A kisbabával érkezők számára külön pelenkázó helyiséget alakítottunk ki, amely egy kényelmes, zavartalan helyiség, ahol elvonulva szoptatásra is van lehetőség.

DE NEM CSAK A GYEREKEKNEK ÉS A CSALÁDOSAN ÉRKEZŐKNEK SZERETTÜNK VOLNA KEDVESKEDNI.

Szem előtt tartottuk a csendet és a nyugalmat igénylő vendégeink kényelmét is az átalakítás során. Éppen ezért, úgy döntöttünk, hogy a családi wellness nyitása után a korábbi wellness részleget, a 9 és 12 óra közötti időszak kivételével, csak felnőtt vendégeink számára tartjuk nyitva, hosszabb nyitva tartással üzemeltetve. Ezzel az üzletemberek, az egyedül érkezők és a páros élményre vágyók számára is garantáljuk az igazán pihentető wellness élményt.

A wellness részlegünk egy 40 m2-es feszített víztükrű, élménymedencével rendelkezik, amely bárki számára biztosítja a pihenést a wellness során Vendégeink teljes körű kényeztetésének és fáradalmainak kipihenése érdekében medencénkben nyakzuhany, hidromasszázs és pezsgő levegő befúvás is található, amelyet Ön tetszése szerint irányíthat. A medence vizének hőmérséklete 32 ºC-os.

A medence környékén található jakuzzinkban kényelmesen elfér akár 5-6 fő. A jakuzzi a 36 ºC-os vizében pedig egyénileg aktiválható élményelemek vannak, miközben élvezhető a tóra nyíló pazar panoráma.

A szaunavilág kiegészült egy nagy finn szanuával és egy hidegvizes merülőmedencével. Van egy új, melegvizes ülőmedencénk, egy Kneipp taposó medencénk, valamint egy sóterápiás pihenőszobánk is.

Vízből, vizes élményekből soha nem elég a nyaralás alatt! Szolgáltatásaink bővítésének legújabb ékköve a szabadtéri medence, amely tavasztól őszig várja a családosokat és a család nélkül érkező felnőtteket. Emellett a friss levegőn, az új hotelszárny és a családi wellness mellett kültéri gyerekmedence és egy felnőtt medence is helyet kapott csúszdákkal kiegészítve. A tavasztól őszig nyitva tartó szabadtéri medencékben bárki ellazulva csodálhatja meg a naplementetét. Ez a hely az is, ahol mindenki vidám perceket élhet át gyermekével vagy jókedvű, vidám beszélgetős traccspartikat valósíthat meg barátaival.

Csobbanjon egyet a szabadtéri wellnessmedencében, élvezze a friss levegő és a csodás környezet hangulatát!

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány