Masszázs

Masszázs
váll masszázs, wellness hotel Pest megye

Masszázs

Svédmasszázs

A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. A svédmasszázs csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt, elősegíti a relaxációt és csökkenti a stresszt.

A kezelés időtartalma minimum 50 perc

Relaxációs-aromaterápiás masszázs

A célja, hogy kiszakadjunk a napi rutinból és csak magunkra összpontosítsunk. A klasszikus svédmasszázs azon fogásai kerülnek előtérbe, melyekkel kifejezetten nyugtatólag hatunk az idegrendszerre. Különböző olajok, aromaolajok segítségével lazítjuk el az izmokat. Az illóolajok mind a bőrbe masszírozva, mint pedig belélegezve jótékonyan hatnak testi-lelki állapotunkra, valamint javítják szervezetünk állóképességét. Masszázs után ne zuhanyozzunk 4-5 órán keresztül, mert az olaj körülbelül 45-60%-a szívódik fel a masszázs alatt, a többi csak utána.

A kezelés időtartalma minimum 50 perc

Csokoládéolajos masszázs

A kellemes illatú kakaóvaj tisztítja, ápolja, védi a bőrt és elősegíti a “boldogsághormonok” (endorfin) termelését. A kakaóvaj nagyon gazdag teobrominban, amely a koffeinhez hasonlóan serkenti a zsírégető folyamatokat.

A kezelés időtartalma minimum 50 perc

MASSZÁZS
ÁR
Svédmasszázs (teljes test)
11 900 Ft / 50 perc
Relaxációs-aromaterápiás masszázs
12 900 Ft / 50 perc
Csokoládéolajos masszázs
12 900 Ft / 50 perc
Talpmasszázs
8 900 Ft / 30 perc
Hátmasszázs
8 900 Ft / 30 perc

További tájékoztatással és időpont egyeztetéssel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a recepcióval.

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány