Wellness

Wellness
Néhány éve a Nádas Tó Park Hotel wellness részlege kibővült és átalakult. Ennek következményeként még változatosabb és minden szempontból sokoldalúbb szolgáltatást tudunk nyújtani vendégeink számára.
Azoknak, akik rendszeresen szaunáznak erősödik az immunrendszerük, szervezetük ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben és sok más mellett még a szellemi képességük is javul.
Wellness részlegünkön számos szauna közül választhatnak látogatóink. Finn-, bio-, infraszauna és gőzkabin várja a pihenni vágyó vendégeket.
Masszázsaink segítenek ellazulni és megszabadulni a stressztől. Különböző terápiák közül választhatnak vendégeink, de a hatás mindegyiknél a felfrissülés.
Egy kis napközbeni romantikázásra, csendes elvonulásra mindenki vágyik. Ha különleges meglepetést tervez párjának vagy egyszerűen csak kettesben szeretnének eltölteni pár órát a családi pihenés alatt, akkor itt az alkalom megvalósítani a terveket.
Wellness részlegünkben vendégeink összeköthetik a kellemeset a hasznossal. Az aktív pihenést kedvelőinek lehetőségük van meghatározott időpontban aquafitness órán részt venni.
A babaúszás kiváló szülő-gyermek program, melynek rengeteg előnye van.
Szállodavendégeink korlátlanul vehetik igénybe wellness részlegünk szolgáltatásait, a külsős belépőárakról pedig tájékozódhat oldalunkon.

Wellness nyitva tartás:

Csendes wellness (15 éves kortól):
Hétfő – Csütörtök: 9:00 – 22:00
Péntek – Vasárnap (ünnepnapon és hosszú hétvégén): 9:00 – 24:00
A hét minden napján 9:00-12:00 óra között a csendes wellness medenceterét gyermekek is látogathatják.

Családi wellness:
Hétfő – Vasárnap: 9:00 – 20:00

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy előzetes telefonos érdeklődés szükséges belépés előtt. A szálloda foglaltságától függően tudjuk beengedni a külsős, nem szállóvendégeinket.

Elérhetőség:

+36 21 233 3032