ÚJ SZOBÁK, ÚJ ÉLMÉNYEK ÉS EGY CSODÁS NYÁR A NÁDAS TÓ PARK HOTELBEN

ÚJ SZOBÁK, ÚJ ÉLMÉNYEK ÉS EGY CSODÁS NYÁR A NÁDAS TÓ PARK HOTELBEN

ÚJ SZOBÁK, ÚJ ÉLMÉNYEK ÉS EGY CSODÁS NYÁR A NÁDAS TÓ PARK HOTELBEN

Mindig van mit szépíteni, mindig van mit csinosítgatni, így maximalizmusra törekvő vendéglátásunk, kiszolgálásunk és a fejlesztések örökké tartanak.

Örömmel jelentjük be, hogy megújultunk, de legfőképpen bővültünk egy új hotelszárnnyal, a hozzánk érkezők örömére.

Az elmúlt év beruházásának eredményeképpen elkészült az új épületszárny, ahol 15 új szoba várja Önt pihenésre. Az új szobák (Superior, Családi Superior és Grand Spa lakosztályok) designban, méretben, szolgáltatásban is magasabb színvonalat nyújtanak, és többféle igényt tudnak kiszolgálni. Nagycsaládosok, párok, üzleti utazók is megtalálják a számukra legmegfelelőbbet.

Legújabb rendezvénytermünk, a Lótusz terem, amely a hotel új épületszárnyában kapott helyet. Kialakítása kisebb létszámú meetingek, tréningek, előadások vagy akár termékbemutatók szervezéséhez is ideális. A 110 nm-es terem mobilfallal két különteremre osztható. Kialakításakor törekedtünk arra, hogy a természetes környezettel legyen kapcsolatban, ezért a teremhez egy hangulatos kis terasz tartozik.

A sportolni vágyók számára is több lehetőséget tudunk biztosítani. Szállodánk legújabb szolgáltatása az új épületszárnyban kialakított aktív sportrészleg, ahol egy bowling és egy squash terem, illetve egy fitneszterem kapott helyet. A bowling pálya összehozza a társaságot egy görbe estére, míg a squash pálya, a Forbes magazin szerint is, a legegészségesebb sportolás lehetőségét jelenti majd. A bowling terem naponta 10:00-22:00, míg a squash pálya 8:00-22:00 óra között tart nyitva. Mindkét szolgáltatás külsős vendégek számára is elérhető. A helyszínen cipőbérlésre, ütő és labdabérlésre is van lehetőség. Annak pedig, aki nyaraláskor is formában szeretné tartani magát, az új fitnesztermet ajánljuk. A fitneszterem modern gépein hatékony edzésprogramot lehet beállítani, így a nálunk töltött idő alatt bűntudat nélkül kóstolhatja meg bárki konyhánk különlegességeit is.

Nádas Pihenő Park - Bowling

Vízből, vizes élményből soha nem lehet elég egy nyaralás alatt! Ezentúl annak sem kell elkeserednie, aki a szabadban szeretne lenni, de nem kedveli a természetes tavakban való fürdőzést! A kültéri medencénk várhatóan 2022. augusztus közepétől várja a csobbanni és úszni vágyókat. A tavasztól őszig üzemelő szabadtéri gyerek- és felnőttmedencénk és a hozzájuk tartozó csúszdák az egész család, felnőttek és gyerekek számára biztosítja, hogy bárki ellazulva csodálhassa a naplementetét, vidám perceket éljen át, és nem utolsó sorban a jókedvű nyaralás színtere legyen.

A romantikus pillanatok, a csendes elvonulás vagy egy párunkkal tervezett édeskettes érdekében eddig is érdemes volt, de ezután még inkább érdemes lesz eljönni hozzánk! Az újonnan kialakított stílusosan elegáns és modern épületszárnyban nyugalom és kényeztetés vár mindenkit 2022. augusztustól privát relaxációs szobánkban: jacuzzi, vízágy, dupla masszázságy, zuhanyzó, minibár garantálja a teljes megújulást. A különleges páros masszázs nemcsak jót tesz a testnek és a léleknek, hanem boldogsággal tölti fel a kissé kiapadt érzelmi raktárkészleteket. Kollégáink különleges illatokkal, illóolajokkal és krémekkel garantálják az ellazulást, felfrissülést.

2022 nyara legyen élményekkel teli nálunk, velünk a Nádas Tó Park Hotelben és a Nádas Pihenőparkban!

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány