Tökéletes tóparti szállás

Tökéletes tóparti szállás
placeholder

Tökéletes tóparti szállás

Ha a tökéletes tóparti szállást keresi, jó helyen jár. 

A Nádas Tó Park Hotelben távol a városok zajától, a természet közelében pihenhet. A hotel egy öthektáros területen található, melyen a horgásztó mellett egy fürdőtó, továbbá kalandpark és játszótér is helyett kapott. Emellett számos szabadtéri programlehetőség várja a pihenni vágyókat: horgászat mellett csónakázás, kenu, vízibicikli, asztalitenisz, tollaslabda, mini foci.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/nadastoparkhotel.hu/public_html/wp-includes/media.php on line 467

A ****-os hotel kitűnő étteremmel és wellness részleggel is rendelkezik. Modern, jól felszerelt szobáink ablakából gyönyörű panoráma nyílik a környékre.

Gyakran adunk otthont konferenciáknak, céges csapatépítő rendezvényeknek és esküvőknek. Ezekhez a különtermek biztosítanak megfelelő helyszínt, melyek közül a legnagyobb, 300 főt befogadó gyönyörű panorámás, a horgásztó partján fekszik.

tóparti szállás ideális a természet közelségét szerető, a nyüzsgő hétköznapoktól elvonulni vágyó pároknak. 

Hiszen nálunk nyugodt, csendes környezetben tölthetik pihenésüket. Tökéletes a kikapcsolódásra vágyó családoknak, mert egy helyen rengeteg szabadidős tevékenységre találnak lehetőséget, akár még rossz idő esetén is. De gyakran választanak minket baráti társaságok és üzleti céllal utazók is.

Látogasson el hozzánk Ön is az év bármely időszakában! Várjuk akár tavasszal, csak úgy csónakázni egyet a napsütésben, akár a nyári forróságban egy kis fürdőzésre vagy ősszel a kalandpark kihívásainak segítségével kicsit kimelegedni, a hosszú téli estéken pedig éttermünk remekeit élvezni, mindezt gyönyörű, tóparti környezetben.

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány