Romantikus élmények pároknak

Romantikus élmények pároknak

Romantikus wellness hétvége pest megye?

Gazdagítsa kapcsolatát új élményekkel, meghitt romantikával! Legyen idejük egymásra! Pihenjen a Nádas tóparti szállás szobáinak egyikében kedvesével kettecskén! Szobáink csendjében egymásba feledkezhetnek, programjaink, szolgáltatásaink pedig a további közös élményekről gondoskodhatnak.

Csendet, romantikát, meghitt nyugalmat talál franciaágyas szobáinkban. Élvezze párja társaságát, a finom hangulatban, és ébredjen a természet hangjaira, egy kettesben tölthető, vidám, boldog napra a Nádas tóparti szállás szobái egyikében!

Gyertyafényes, romantikus vacsorát, különleges ízeket, és nosztalgikus hangulatot kölcsönözhet a kettesben töltött vacsorának. Feledkezzen bele párjába, és körítse ezt a szerelmet konyhánk finomságaival!

Ha megszöktek a világ elől kettesben, tegye még meghittebbé együttlétüket wellness részlegünkben! Üljenek be a jakuzziba és lazítsanak, miközben élvezhetik a páratlan panorámát, a tó szépségét.

A kettecskén töltött pillanatok élményeiről mi gondoskodunk: bowling, kalandpark, romantikus csónakázás a tavon.

romantikus wellness hétvége Pest megye

Nádas Romantika

Különleges alkalomra készül és szeretné párját meglepni valami különlegessel? Ez a csomagunk megfelelő választás Önnek és szerelmének!