PÁROS NYARALÁS – ROMANTIKA VAGY AKTÍV PIHENÉS

PÁROS NYARALÁS – ROMANTIKA VAGY AKTÍV PIHENÉS
Nádas Tó Park Hotel**** - Páros nyaralás

PÁROS NYARALÁS – ROMANTIKA VAGY AKTÍV PIHENÉS

Egy páros nyaralás lehetőséget teremt az egy napos élményszerzés és gasztronómiai kaland mellett a több napos kikapcsolódásra is. Minden jól szervezett nyaralás egyben pihenés is, tehát aki nyaral, szeretné, hogyha a pihenés szó szerint és átvitt értelemben is felhőtlen, illetve élményekben gazdag lenne. Mindannyian mások vagyunk és nem is mindig ugyanarra van szükségünk. Ahhoz, hogy a páros nyaralás valóban tökéletes legyen, csendes és nyugodt környezetre, illetve mozgalmas és aktív tevékenységek helyszínére is szükség van.

Legyen szó akár egy romantikus hétvégéről, akár nászútról, évfordulóról vagy egy családtagot meglepő nagyszerű programról, fontos, hogy a pihenés során mindent megtegyünk magunkért és mindent megtegyenek értünk. Pontosan azért, hogy élményekkel töltődjünk fel a páros nyaralás során.

A pihenés egyik forrása lehet a nyugalomban, csendben, beszélgetéssel töltött idő a medencében, amikor nincs gyerekzsivaj, nincs zsúfoltság. Felnőttbarát wellness részlegünk, a 9-12 óra közötti időszak kivételével –lehetőséget ad az elvonulásra, a romantikázásra, és a kényeztetéssel egybekötött wellness élmény megélésére. Szerelmes párok számára a wellness élményeken túl ideális program a vadregényes parkban tett romantikus séta, ahol jobban egymásra tudnak hangolódni, miután sikerült kiszakadni a mókuskerékből. A romantikus séta után egy finom vacsora teheti még meghittebbé a páros nyaralás első napját. De egy különleges páros masszázsra vagy privát relaxációs szoba foglalására is van lehetőség jakuzzival, vízággyal, minibárral, gyümölcsbekészítéssel.

Az a jó, ha napközben is számos habitusunknak megfelelő program közül lehet választani. A nyári időszak kedvence a fürdőzés, sportkedvelők számára élmény lehet a kenuzás, a csónakázás vagy akár a vízibiciklizés is. De szállodánk új épületszárnyában a mozgásra vágyók aktív sportrészleget (fitnesz, bowling és squash terem) találnak. A nyári naplementét a természetben, például tóparton érdemes megcsodálni. Ez egy üveg bor társaságában még romantikusabb lehet. Akik pedig a lánykérést tervezik a páros nyaralás során, azoknak kétszer annyira kell figyelnie a részletekre!

De a páros, több napig tartó nyaralás nem csak a szerelmes párokról szólhat! Talán nincs is jobb egy jó pecázásnál, mint apa-fia program. Sőt, a kalandpályák kihívása is jobban össze tudja kovácsolni a család férfi tagjait. A kikapcsolódáshoz hozzátartozhat egy kártyaparti a fák árnyékában a tóparton, vagy egy asztalitenisz játszma.

Feledhetetlen élmény a csajos, legjobb barátnős hétvége (és ez is páros nyaralás), vagy wellness hétvége. Ilyenkor nem hiányozhat a lazító masszázs, a szaunázás és a fürdőzés sem! Törjön ki a szürke hétköznapok fogságából! A páros nyaralás igazán jó meglepetés lehet barátnőnek, vagy akár egy édesanyának, lánytestvérnek, amikor egy szuper kikapcsolódással hagyják otthon az unalmas hétköznapokat!

A Nádas Pihenőparkban és a Nádas Tó Park Hotelben minden feltétel adott a tartalmas és komfortos páros nyaralás megszervezéséhez. Érdemes kipróbálni többek között például Romantikus nyaralás csomagunkat is. Ha pedig nem sikerült minden programon résztvenni, amin szerettek volna, akár lehetőség nyílik a páros nyaralás meghosszabbítására is, amiről érdeklődhetnek kollégáinknál!

Fedezze fel valakivel, akivel több időt szeretne tölteni a Nádas Pihenőparkot, amely sokszínűségével mindig újat tud mutatni az idelátogatók számára!

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány