Pályázat

Pályázat

TÁJÉKOZTATÓ PROJEKT KEZDÉSRŐL

„A NÁDAS HOTEL BŐVÍTÉSE ÚJ ÉPÜLETSZÁRNNYAL”
2020.10.31.

A LINCSIR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. sikeres pályázatot nyújtott be a „Szállodák fejlesztése Pest megye területén” című, PM_ SZALLODA_2020 azonosító számú felhívásra. A projekt a Pénzügyminisztérium támogatásával és a Magyar Államkincstár lebonyolításával valósul meg.
A támogatás forrása a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból.
A pénzügyminiszter 2021 márciusában meghozott döntése értelmében, a LINCSIR Kft.
300 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével, a 2211 Vasad, Monori út 100. (0240/88 hrsz) alatt található Nádas Hotel bővítését valósíthatja meg.

Kedvezményezett neve: LINCSIR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Támogatási Szerződés száma: PM_KKVSZALLODA_2020/14
Projekt címe: A Nádas Hotel bővítése új épületszárnnyal
Projekt összköltsége: 600 millió forint
A szerződött támogatás összege: 300 millió forint
Támogatás intenzitása: 50%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023 szeptember 15.

A projekt célja a Nádas Hotel épületének és szolgáltatásainak bővítése. A fejlesztés során megépülő új épületszárnyban 15 db vendégszoba mellett – melyek közül négy családi szoba – kialakításra kerül kettő konferencia terem, egy komplett fittnes terem, egy squash-, és egy bowling pálya.
A jelenleg 3 csillagos minősítéssel rendelkező szálloda, a fejlesztés megvalósításának eredményeként vállalta a 4 csillagos minősítés megszerzését és annak, legalább a fenntartási időszak végéig történő megtartását.
A kivitelező cég kiválasztására a LINCSIR Kft. a beszerzési eljárást lefolytatta, ennek értelmében a legkedvezőbb ajánlat a JUDIT-BAU Kft-től érkezett. A Vállalkozási Szerződés aláírására, és így a projekt hivatalos megkezdésére 2020.10.02-án került sor.

További információ kérhető:
Varga Erika – sajtóreferens
varga.erika@mailpartner.hu

TÁJÉKOZTATÓ PROJEKT ZÁRÁSRÓL

„A NÁDAS HOTEL BŐVÍTÉSE ÚJ ÉPÜLETSZÁRNNYAL”
2023.08.31.

Befejeződött a LINCSIR Kft. tulajdonában lévő Nádas Tó Park Hotel**** bővítési projektje.

A projekt keretében megvalósult az eredetileg tervezett épületbővítés, és az ehhez kapcsolódó szolgáltatás bővítés is.

A fejlesztés eredményeként a pályázat keretében megépült új épületszárnyban 15 db vendégszoba mellett – melyek közül négy családi szoba – kialakításra került kettő konferencia terem, egy komplett fittnes terem, egy squash-, és egy bowling pálya.

A szálloda a fejlesztésnek köszönhetően teljesítette azon vállalását, mely szerint a pályázat beadásakor meglévő 3 csillagos minősítését, 4 csillagosra növelje.

További információ kérhető:
Varga Erika – sajtóreferens
varga.erika@mailpartner.hu

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány