Szaunavilág

Hagyományos finn szaunánkban 90 ºC-os hőmérséklet, három padsor és csillagos égbolt várja az immunrendszerüket erősíteni vágyókat. Az új, nagy finn szauna pedig még több embernek biztosít lehetőséget a szaunahasználatra, valamint még kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi a szaunaszieszta is.

Bio szaunánk igazi kuriózum, 60 ºC-ra fűtjük fel, s segítségével azok is élvezhetik a szaunázás áldásos hatásait, akik számára a magas hőfok nem ajánlott. A fényterápia és a gyógyfüvek jelenléte a lélek felüdülését is szolgálja.

Infraszaunánkban három fő fér el kényelmesen, ez a típus kellemesebben lazítja az izmokat és jobban hat az alakformálásra, de a bőrtisztító hatása is látványosabb, mint hagyományos társaié.

Gőzkabin hatása a szaunáéval megegyező, de jóval kíméletesebben izzaszt. Azoknak ajánljuk, akik a magasabb páratartalomban érzik jól magukat. 6 fő fér el benne kényelmesen.


A szaunázás koronája a bátrabbak számára a zuhanydézsából zúduló víz, energetizáló hatása vitathatatlan.

A szaunázás után a hideg vizes merülőmedence ideális lezárás az óvatosabbak számára, mégis ugyanolyan jótékony hatással bír, mint a zuhanydézsa.

A Kneipp taposómedence legömbölyített felületű kövei lágyan masszírozzák a talpat és javítják a vérkeringést.

A sóterápiás pihenőszobában teljes lehet az ellazulás. A sóterápia segít ellazulni bárkinek és megoldást kínálhat akár a légúti panaszok enyhítésére is, mint például asztma, nátha vagy akár a horkolás.


A csendes szaunavilág kizárólag 15 éven felüliek számára látogatható.