Szaunaszieszta

Szaunaszieszta a Nádas Tó Park Hotelben

Sokan tudják, hogy a szauna, a szaunázás jótékony hatással van az egészségre. Azoknak, akik rendszeresen szaunáznak erősödik az immunrendszerük, szervezetük ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben és sok más mellett még a szellemi képességük is javul.

A szaunában többek között élénkülhetünk, relaxálhatunk, tisztulhatunk, méregteleníthetünk. De annak érdekében, hogy mindenki a legtöbbet tudja kihozni a szauna nyújtotta lehetőségekből, érdemes megfogadni szakemberek tanácsát. Különleges programajánlatunkkal ebben segítünk Önnek.

Az egészségmegőrzésen kívül a cél elsősorban, hogy a szeánszok ideje alatt és után a vendég – egy kellemes szaunaélmény mellett – jól érezze magát. A szaunamester által vezetett 15 perces program alatt illóolajos ráöntésekkel fokozzák a hőérzetet, ezáltal az izzadást és a méregtelenítést. A hirtelen keletkezett forró párával történő játék, különleges libabőrödző élményt és jelentős segítséget nyújt az endorfin termelésben, a stresszoldásban.

Szauna program hossza: 12-15 perc.

A program ára külsős, nem szállóvendégeink számára (szaunamesternél fizetendő): 3 000 Ft (+wellness belépő vagy szaunaszieszta belépőjegy fizetendő a recepción)

Szaunaszieszta belépőjegy: 2 000 Ft/ fő (18:45-20:45 között érvényes)

Résztvevők száma: maximum 14 fő

A programokra előzetes bejelentkezés szükséges legkésőbb a szaunázást megelőző napon 18 óráig, Kaltenecker Andrea szaunamesternél az alábbi számon: +36 20 200 2882