Medencék

2021-re a Nádas Tó Park Hotel wellness részlege kibővült és átalakult. Így még változatosabb és minden szempontból sokoldalúbb szolgáltatást tudunk nyújtani vendégeink számára. Az új részlegünk sok játék és szabadidős lehetőséget kínál minden korosztálynak. Nálunk azok is megtalálják a kikapcsolódást, akik családosan érkeznek, de azok is, akik nyugalomra vágynak. Igyekeztünk úgy kialakítani az új családi wellness elhelyezését, hogy mindenki zavartalanul tölthesse el nálunk a szabadságát, szabadidejét.

Az új wellness részleg a családosan, gyerekekkel érkezők számára is rengeteg lehetőséget kínál. A legkisebbeknek egy pancsoló medence lett kialakítva, amelyben egy kis csúszda is található. Ez a medence fokozatosan mélyül, ám legmélyebb pontja is csak 40 cm. A medence mellett egyéb szabadidős lehetőséget és játékot is biztosítunk. A nagyobbakat két csúszdával ellátott 50-cm-ről 1 méterig mélyülő medencével várjuk, a sok más játék mellett.

Az igazi teljes értékű családi wellness érdekében szerettük volna biztosítani vendégeink számára a lehetőséget, hogy a kicsik és nagyok, gyermekek és szülők is együtt tudjanak játszani. Így biztosan élvezetes lesz minden pillanata a nálunk eltöltött időnek.

A kisbabával érkezők számára külön pelenkázó helyiséget alakítottunk ki, amely egy kényelmes, zavartalan helyiség, ahol elvonulva szoptatásra is van lehetőség.

De nem csak a gyerekeknek és a családosan érkezőknek szerettünk volna kedveskedni.

Szem előtt tartottuk a csendet és a nyugalmat igénylő vendégeink kényelmét is az átalakítás során. Éppen ezért, úgy döntöttünk, hogy a családi wellness nyitása után a korábbi wellness részleget csak felnőtt vendégeink számára tartjuk nyitva. Ráadásul hosszabb nyitva tartással üzemeltetve. Így garantáljuk az igazán pihentető wellness élményt.

A wellness részlegünk egy 40 m2-es feszített víztükrű, élménymedencével rendelkezik, amely garantálja bárki számára a pihenést a wellness során A vendégeink teljes körű kényeztetésének és fáradalmainak kipihenése érdekében medencénkben nyakzuhany, hidromasszázs és pezsgő levegő befúvás is található, amelyet Ön tetszése szerint irányíthat. A medence vizének hőmérséklete 32 ºC-os.

A medence környékén található jakuzzinkban kényelmesen elfér akár 5-6 fő. A jakuzzi a 36 ºC-os vizében vendégeink egyénileg aktiválhatják az élményelemeket, miközben élvezhetik a tóra nyíló pazar panorámát.

A szaunavilág kiegészült egy nagy finn szanuával és egy hidegvizes merülőmedencével. Továbbá kialakítottunk egy új, melegvizes ülőmedencét, egy Kneipp taposó medencét, valamint egy sóterápiás pihenőszobát is.