Masszázs

Masszázs

Svédmasszázs

A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. A svédmasszázs csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt, elősegíti a relaxációt és csökkenti a stresszt.

A kezelés időtartalma minimum 50 perc


Relaxációs-aromaterápiás masszázs

A célja, hogy kiszakadjunk a napi rutinból és csak magunkra összpontosítsunk. A klasszikus svédmasszázs azon fogásai kerülnek előtérbe, melyekkel kifejezetten nyugtatólag hatunk az idegrendszerre. Különböző olajok, aromaolajok segítségével lazítjuk el az izmokat. Az illóolajok mind a bőrbe masszírozva, mint pedig belélegezve jótékonyan hatnak testi-lelki állapotunkra, valamint javítják szervezetünk állóképességét. Masszázs után ne zuhanyozzunk 4-5 órán keresztül, mert az olaj körülbelül 45-60%-a szívódik fel a masszázs alatt, a többi csak utána.

A kezelés időtartama minimum 50 perc


Csokoládéolajos masszázs

A kellemes illatú kakaóvaj tisztítja, ápolja, védi a bőrt és elősegíti a “boldogsághormonok” (endorfin) termelését. A kakaóvaj nagyon gazdag teobrominban, amely a koffeinhez hasonlóan serkenti a zsírégető folyamatokat.

A kezelés időtartama minimum 50 perc


Lávaköves masszázs

A jól ismert svédmasszázs hatását fokozhatjuk melegített kövek használatával. A lávaköves masszázs ellazítja izmainkat, elűzi a fájdalmat, javítja a vérkeringést és segít testünk méregtelenítésében. Az idegrendszerünkre is jótékony hatással van.

A kezelés időtartalma minimum 50 perc

Masszázs

Ár

Svédmasszázs (teljes test)

8 500 Ft / 50 perc

Relaxációs-aromaterápiás masszázs

9 500 Ft / 50 perc

Csokoládéolajos masszázs

9 500 Ft / 50 perc

Lávaköves masszázs

10 500 Ft / 50 perc

Talpmasszázs

6 500 Ft / 30 perc

Hátmasszázs

6 500 Ft / 30 perc

További tájékoztatással és időpont egyeztetéssel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a recepcióval.