Gyerekbarát wellness Budapest környékén

Gyerekbarát wellness Budapest környékén

Néha mindenki szeretne kiszakadni a mindennapok nyüzsgő forgatagából, és szeretne pihenni kicsit távol a város zajától. A kikapcsolódáshoz olykor elegendő egy délután is, de van, hogy egy hét is szükséges a felüdüléshez.

Ha az embernek családja van, és a gyermekek még kicsik, akkor a pihenés és nyaralás sem oldható meg olyan egyszerűen, hiszen nem pakolhatják be a szülők a gyermek teljes szobáját és minden egyes játékát, hogy ő is jól érezze magát a vakáció alatt. Érdemes tehát kifejezetten gyerekbarát wellnesst, szálláshelyet keresni, és ha a fővárosban élünk, akkor nem árt, ha wellness Budapest környékén van, és nem kell túl hosszasan sem autókázni, buszozni vagy esetleg vonatozni a célállomásig. Az ilyen hotelekben vagy szállodákban a legkisebbek kellemes időtöltéséről is gondoskodik a személyzet.

A Nádas Tó Park Hotel gyerekbarát wellness Budapest környékén, mely a gyermekek minden igényét kielégíti, ugyanakkor a szülők is kellemesen ellazulhatnak a masszázsokon, a szaunában vagy az élménymedencében.

Milyen lehetőségeket kínálunk a legfiatalabb vendégeinknek, és mitől lett a Nádas Tó Park Hotel gyerekbarát wellness?

  • Hotelünkben számos családi szoba található, mely igény esetén pótággyal és/vagy babaággyal, pelenkázóval, cumisüveg melegítővel, babakáddal, bilivel és/vagy wc-szűkítővel is kérhető.
  • Éttermünkben etetőszék, műanyag tányérok, poharak és evőeszközök is találhatók, valamint külön menüsort állítottunk össze a gyermekek számára.
  • Hotelünkben létrehoztunk egy gyerekbirodalmat, mely kicsik és a nagyobbak számára nyújt számtalan szórakozási lehetőséget.
  • A játszóházban egy különleges labirintus várja a kis vendégeket, de emellett társasjátékok, építőkocák, babakonyha, csocsó, x-box, és megannyi játék található.
  • A wellness részlegünkben külön babaúszást is tartunk, mely során a legkisebbek a szüleikkel együtt pancsolhatnak.
  • A nyaralás alatt a gyermekek segítségére a Nádas Tó Park Hotel két mocsári teknőse, Nádi és Nadin lesz, akik különböző játékos fejtörőkkel és feladatokkal szórakoztatják a kicsiket.