Légy kalandor és felfedező!

Légy kalandor és felfedező!

Kalandozás a Nádi ösvényen

Fedezd fel a Nádas Pihenőpark legújabb családbarát programját!

A Nádas Pihenőpark segítői különféle próbatételeket eszeltek ki, hogy megbizonyosodjanak róla, ki a legügyesebb felfedező. A legrátermettebbek a kaland végén két teknősbarát segítségével híres természettudóssá válhatnak. Belépéskor szöveges játékfüzetet adunk, mellyel lépésről lépésre kerülhetsz egyre közelebb a célhoz. Az 500 méter hosszú tanösvényen keresztül a pihenőpark rejtett zugaiba is eljuthatsz, ahol játékos feladatok segítségével szerezhetsz értékes tudást a növény- és állatvilágról. A sétához nincs másra szükséged, mint kényelmes lábbelikre és határtalan kíváncsiságra.

A kilenc állomásból álló ösvény egy-két óra alatt járható körbe. A táblák érdekes információkat és feladatokat rejtenek, az interaktív asztalkák és a forgatós játékok pedig a kicsiknek is izgalmassá varázsolják a természetjárást.

A gyermeke védelme érdekében, kérjük, vegye figyelembe, hogy a park területén mérgező növények is találhatók, ezeket táblákkal jelöltük meg! Bővebb információt ebben a témában itt olvashat.

1. állomás: Üdvözlő tábla
2. állomás: Oxigéntermelők
3. állomás: Soklábúak
4. állomás: A víz körforgása

5. állomás: Szárnyas dalnokok
6. állomás: A mocsári teknős élete
7. állomás: Kopoltyúsok
8. állomás: Csúszómászók a tó körül
9. állomás: Négylábúak

Gyere el hozzánk és játssz velünk! Élményteli kikapcsolódást kívánunk!

A program szállóvendégeink számára ingyenes.

Külsős, nem szállóvendégek részére a programon való részvétel foglalkoztató füzettel: 500 Ft/ fő