Családi élmények

Töltse családjával szabad idejét nálunk! A család apraja-nagyja megtalálja kényelmét és szórakozását hotelünkben!

Egy szobában szeretne lenni a csemetéivel, vagy inkább egy picit elszeparálódna? Szobáink felszereltsége, kényelme és mérete a család számára is ideális. Aludjon kényelmesen, és ébredjen derűsen a természet hangjaira nálunk!

A gyerekek kedvenceit is tartalmazza étlapunk, de a hagyományos hazai ízek mellett sok-sok nemzetközi ínyencséget is megkóstolhat a család. Termeink és teraszaink változatos hangulatot kínálnak. Válasszon közülük!

Szívünkön viseljük a családok kikapcsolódását, ezért wellness részlegünket is úgy alakítottuk ki, hogy a legkisebbeknek is valódi élményt nyújtson és a szüleik se unatkozzanak. A kisgyermekek érzékeny bőre számára sokszor problémát jelent a klóros víztisztító rendszer, mi éppen ezért kíméletes, de alapos oxigénes tisztítást választottuk.

Az egész család kikapcsolódhat! A drótkötélpályák az egészen kicsiket is várják. A nagyobbak 2 további szint feladatait leküzdve kalandozhatnak a magasban. A játszótereink vidám perceket okoznak az ovisoknak, iskolásoknak, a Tófürdő csúszdái és meleg vize pedig a vizes játékokhoz nyújt feledhetetlen élményeket.