Céges és családi rendezvények

Rendezvényéhez panorámás különtermet, exkluzív kiszolgálást és további egyedi szolgáltatásokat vehet igénybe.

Rendezvénye vendégeinek szállást is szeretne? Az éjszaka nyugalmát a természet csendje is biztosítja, hiszen picit távol vagyunk a városka zajától. A szobák felszereltsége és hangulata pedig a jó alvást, a pihenést szolgálja.

Termeink ideálisak nagy létszámú rendezvények szervezésére is. A hangulatról az egyedi igényei szerint gondoskodunk. A technikai felszereltség és a dekoráció legyen szintén a mi feladatunk, Önök egyszerűen csak érezzék jól magukat nálunk!

Igazi romantikus esküvőre vágyik? Akár egy szigeten, vagy egy terasz vidám hangulatában, esetleg egy tóra nyúló stég vadregényes színterén szeretné kimondani az igent? Nálunk igazi esküvői helyszíneket talál: figyelünk a hangulatra, a díszletre, a környezetre, a berendezésre, a hangosításra, és persze a vacsora menüjére is! Élete legnagyobb igenjéhez sok-sok igent teszünk hozzá az esküvő és a vízparti esküvői vacsora helyszínén.

Rendezvényének koronája lehet a wellness részlegünk, melyhez tartozik egy kis bár is. Egyszerre jelent kikapcsolódást és ellazulást, lehet program és fontos megbeszélések helyszíne. A nagy dolgok nem mindig a tárgyaló asztal mellett dőlnek el!