Megnyitott a Nádas Tó Park Hotel

A Nádas Tó Park Hotel megnyitása a Nádas Pihenőpark eddigi legnagyobb projektje volt. Mostantól még nagyobb méretű, több és hosszabb rendezvények fogadására is képesek vagyunk a tőlünk már megszokott magas színvonalon.

A Nádas Tó Park Hotel szobái június utolsó hétvégéje óta várják a vendégeket, amire máris nagy szükség volt, hiszen rögtön egy nagy rendezvénnyel nyitottunk. A Nádas Pihenőpark, bár számos programnak adott eddig is otthont, a növekvő érdeklődés miatt lassan kinőtte meglévő lehetőségeit. Most, a hotelnek köszönhetően, nem csak több vendég pihenhet nálunk például egy esküvő után, hanem az egyénileg érkező, átutazóban lévő vagy hosszabb vakációt tervező látogatóink számára is még több és még kellemesebb kikapcsolódási lehetőségekkel tudunk szolgálni. Sőt, ebben az évben még bevezető áron adjuk a szobákat, amiket Erzsébet utalvánnyal és a 3 SZÉP kártya bármelyikével ki lehet fizetni! Ráadásul karácsonyi és szilveszteri csomagjaink is foglalhatók már.

Szobáink az eddigiekhez képest is magasabb színvonalúak. Légkondicionáltak, rendelkeznek széffel, ingyenes WIFI-vel, LED tévével. Külön hangsúlyt fektettünk az ágyneműinkre, ugyanis a teljes ágynemű garnitúrák a szobákban antiallergén anyagból készültek. A legtöbb szoba zuhanyzós, de természetesen kádas fürdőszobáink is vannak. Továbbá peremmentes WC, hajszárító, kozmetikai tükör és különleges kézműves szappan is van a fürdőszobákban. A hotel lifttel és mozgáskorlátozott szobával is rendelkezik.

A szobaárak, az idei évben tartalmazzák a reggelit, jövőre pedig a félpanziós ellátást. Természetesen kérhetők a szobák félpanziós és teljes panziós ellátással is, de amennyiben bárki úgy szeretné a’la carte is étkezhet, mindig megújuló étlapunkat választva.

A Nádas Tó Park Hotel jelenleg 37 szobával rendelkezik és pótágyakkal együtt több mint 100 főt is képes kiszolgálni egy időben. A jövőben további fejlesztéseket tervezünk: még több szobát nyitunk meg és squash pályával, bowling pályával, borpincével, illetve egyéb játéklehetőségekkel is bővülünk.

A hotelszobák mellett kialakítottunk egy új, különleges rendezvényhelyszínt is, melynek neve utal az általa elérhető előnyökre: Panoráma terem. Ebben a teremben kisebb méretű rendezvényeket lehet tartani, csodálatos kilátással a tóra. A terem saját teraszáról egy híd vezet át az épület mellett lévő dombra.

Legújabb kikapcsolódási lehetőségünk a gyerekbarát wellness részleg lesz, mely a tervek szerint 2016 december közepétől érhető majd el. Néhány különleges szolgáltatás is várja majd a látogatókat: a medencében a vendégek saját maguk aktiválhatják az élményelemeket és a vizet is környezetbarát módszerrel fogjuk tisztítani.

Talán mondanunk sem kell, hogy a Nádas Tó Park Hotel család- és környezetbarát hotel. A szobákba be tudunk készíteni gyerekágyat, és egyéb kisgyermekeket kiszolgáló kiegészítőket, melyeket nem kell otthonról elhozniuk a vendégeinknek, mert biztosítani tudjuk a számukra a családi wellness alkalmával. A gyerekek a játszószobában, a játszótéren, a kalandparkban, a tófürdő sekélyebb, gyerekek számára kialakított részén vagy a beltéri medence gyerekeknek szánt területén is szórakozhatnak. A környezetbarát gondolkodás legfontosabb eleme, hogy a fűtéshez és a meleg víz előállításához biomassza kazánt használunk. Ezt egészítik ki a hűtésre használt hőszivattyú és az extra csendes fenkolok a szobákban. Az építkezés során is többnyire természetes anyagokat használtunk, így például az összes nyílászáró fából van.

Összegezve elmondhatjuk, hogy büszkék vagyunk és örömmel mutatjuk be minden kedves régi és új vendégünk számára a Nádas Tó Park Hotelt, amely Budapesthez közeli, mégis zöldövezeti, családias, kedves, barátságos kialakítású szálloda. Látogasson el hozzánk! Mi, várjuk Önt.