Hamisítatlan a’la carte gasztroélmény természetközelben

Legyen vendégünk egy finom lakomára, lepje meg önmagát és szeretteit egy valódi ízorgiával!

Étlapunkon továbbra is a modern, nemzetközi és hagyományos hazai ételeink közül válogathat! Újdonságként ajánljuk a sertéskarajt, mozzarellás bazsalikom krusztádban borsó velouté-val, köretként pirított korongburgonyával. A mediterrán ízvilág szerelmesei pedig választhatják az eredeti olasz recept alapján készült Aglio olio spagettit királyrákkal, vagy a kézzel készített raviolit.

A hagyományosabb konyhát kedvelők sem maradnak ki! A sörben pácolt sült csülök pirított hagymás törtburgonyával és párolt káposztával az egyik legnépeszerűbb ételeink közé tartozik, így számukra optimális választás. Ezen kívül érdemes számításba venni a séf tavaszi ajánlatait is! Főleg abban az esetben, ha egy tavaszi kirándulás során az egész család ellátogat hozzánk.

Bár a legkisebbek számára a legfontosabb a játék, de ők is megéheznek időnként. Nekik külön gyermekmenüt ajánlunk, telis-tele az ő kedvük szerint való fogásokkal és italokkal!

Azok se maradjanak otthon, akik speciális diétára kényszerülnek, mert éttermünk maximális odafigyeléssel elégíti ki a különleges igényeket is. Az ételallergia és a különböző intoleranciák miatt forduljon hozzánk bizalommal. Egész biztosan megtaláljuk a megoldást.

Mivel a gasztroélmény szerves része a catering és a hangulatos környezet, a Nádas Pihenőpark étterme maximálisan odafigyel a részletekre. A tányérok és evőeszköz-készletek folyamatosan újulnak meg. Konyhánk a legmodernebb technológiai felszereltséggel üzemel. Ételeink díszítésénél a minimalista trendet követve valljuk, hogy az étel elsősorban önmagát díszíti.

Séfünk a hazai és nemzetközi ételkülönlegességei elkészítése során éberen őrködik, hogy a vendég mindenből a legjobbat kapja! A marhahús-alapú ételeink, beszerzőváltást követően minőségi változáson is átmentek: garantáltan prémium minőségű steak hús alapanyag az argentin érlelt marha!

Családi, iskola események, netán esküvő? Vagy csak egy kirándulás a nagyváros rohamtempójából az idilli természetközelbe? Bízza ránk magát az élmények és az ételek tekintetében is!