Gondolatok járvány idején

Gondolatok járvány idején

A néhány napja megjelent tájékoztató cikkünket olvasva jöttem rá, milyen szép és kifejező az név, hogy Nádas Pihenőpark.

Nem igazán vagyok a mély filozofikus gondolatok embere. Számomra fontos az egyszerű világos beszéd és a tettek következetessége. Most mégis azt mondom, van miért köszönetet mondani. Jó lenne, ha az emberek rájönnének, hogy ebben a rohanó világban, néha meg kell állni, elgondolkodni egy kicsit a minket körülvevő dolgokon, szokásainkon. Levonni a következtetéseket és lehetőségeinkhez képest változtatni. Jó irányba! Legyünk például kevésbé önzőek és pihenjünk, vagy figyeljünk egymásra jobban!

Azt gondolom, hogy ennek a vírusnak a legyőzéséhez, úgy ahogy az élet jó dolgainak a létrehozásához is, CSAPATMUNKA KELL.

Ezért itt, írásban is szeretném megköszönni a Nádas Pihenőpark és a Nádas Tó Park Hotel teljes csapatának az eddigi kitartó munkát, illetve hogy ilyen szép eredményeket értünk el!

A magam részéről úgy érzem, az a fontos, hogy összetartozunk, hogy olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Ez alatt értem mind a jó, mind a kevésbé jó dolgokat is. Nálunk még minden kollégánk állományban van, tehát mind itt vagyunk, akik a járvány előtt is itt voltunk. Még senkit nem küldtünk el, mint ahogy azt sokfelől hallani lehet. Szeretném megtartani a csapatunkat, addig, amíg az anyagi lehetőségeink engedik, hogy bevétel nélkül tudjuk biztosítani számukra a megélhetést, más források bevonásával. Remélem, hogy ezek a lehetőségeink kitartanak addig, amíg újra tudjuk fogadni Vendégeinket, és a későbbiekben a lehető leghamarabb és leggyorsabban újra beindulhatnak majd a szolgáltatásaink!

Mégis fontos elfogadni és tudni, hogy mindenkinek a saját és szerettei egészsége a legfontosabb! Nem várhatjuk el embertársainktól azt, amire mi magunk nem vagyunk hajlandóak. Most mi sem a nap teljes 24 órájában figyelünk a vendégekre, mert a járvány ideje alatt az a fontos, hogy egészségesek maradjunk, vigyázzunk egymásra és, ha kell sokkal megértőbbek legyünk, mint korábban. Azért, hogy a szigorítások feloldása után újra teljes erőbedobással és szeretettel várjuk (vissza) Vendégeinket!

A turizmus, a vendéglátás és a rendezvényszervezés területén mindenki nagyon nehéz helyzetben van. Nekünk sem könnyű és örülünk, ha valaki az utalványaink megvásárlásával segíteni próbál, de mindenkit megnyugtatunk, hogy biztos lábakon állunk, lesz hova visszajönni a koronavírus után.

Igyekszünk pozitívan szemlélni az eseményeket, mert ha figyelmesek vagyunk, láthatunk és örülhetünk jó dolgoknak is. Például a tó környékén mostanában jóval több madár látható, mint az előző időszakokban. Reméljük, hogy ha megismerkedtek a kertészekkel, akkor rájönnek, nálunk biztonságban vannak és itt maradnak!

Mint, ahogy eddig is, ezek után is megteszünk mindent, amit képességeink lehetővé tesznek, hogy a lehető legnagyobb biztonságot, biztonságérzetet adjuk Vendégeinknek. Reméljük, hogy a korlátozások megszűntével, visszatérnek hozzánk, élve a bezártság utáni szabadság lehetőségével és olyan jól vagy jobban érzik majd magukat, mint a járvány előtt. Betartva viszont a helyzet miatt kialakult, napi rutinná vált szabályokat.

Tisztelettel kívánok jó egészséget és kitartást mindenkinek, illetve a személyes találkozó előtt minden nap találkozhatunk a Facebook oldalainkon (Nádas Pihenőpark és Nádas Tó Park Hotel) is!

Nádasdi Zsolt