Felnőttbarát wellness - megújulás kívül – belül

Felnőttbarát wellness - megújulás kívül-belül

Jól érezni magunkat a bőrünkben, harmóniában lenni a gondolatainkkal, elmerülni a lelkünkben. Ez az igazi wellness élmény. Ki ne szeretne szép környezetben pihenni, ahol kényeztető szolgáltatások, kedves személyzet, és a természet gondoskodik a teljes kikapcsolódásról? A stresszes, munkával teli hétköznapok után minden évszakban jólesik, ha otthonunkból kiszabadulva élhetjük át és élhetjük meg a wellness élményt.

Szállodánk a családbarát jelleg mellett kiemelt figyelmet fordít a csendre, nyugalomra vágyó vendégekre is, akik számára fontos az elvonulás és a wellness élmény mély megélése. Ezért szállodánkban úgy alakítottuk ki a felnőttbarát wellness részleget, hogy Ön zavartalanul tudjon pihenni és minél több élménnyel gazdagodjon.

Érkezhet romantikus pihenésre, üzleti konferenciára, frissítő wellness napokra, vagy a párjával, baráti társasággal, kollégáival, garantáljuk, hogy változatos és sokszínű szolgáltatásaink a teljes pihenést szolgálják.

A felnőttbarát wellness részlegünk a kedvence lesz, ha csendre, nyugalomra, valódi frissítő pihenésre vágyik. A 40 m2-es feszített víztükrű élménymedencében jólesik megmártózni, ellazítani testét és kiengedni a fáradt gőzt. A wellness részlegen a teljes körű kényeztetést a nyakzuhany, hidromasszázs és pezsgő levegő befúvás szolgálja. Az egyes élményelemek különlegessége, hogy a pezsgő befúvást Ön tetszése szerint irányíthatja. A medence vizének hőmérséklete 32 ºC-os.

A testi ellazulás és felfrissülés után pedig jöhet a belső, lelki megújulás. Képzelje el, amint a 36 fokos meleg vizű jacuzziból csodálja a hotelt körülvevő parkot, és élvezi a tóra nyíló pazar panorámát. A jakuzziban kényelmesen elfér akár 5-6 fő is, ezért a romantikus fürdőzés mellett a jó baráti beszélgetéshez is ideális.

A felnőtt wellness részlegből közvetlenül nyílik a szaunavilág, ahol a finn-, bio- és infraszauna mellett található hidegvizes merülőmedence, melegvizes pezsgőfürdő, Kneipp taposó medence, és egy sóberakásos pihenőszoba is.

A felnőttbarát csendes wellness részlegünk hosszabb nyitva tartással szolgálja vendégeink igényeit, hogy elegendő idő legyen az ellazulásra és a pihentető wellness élmények átélésére.

Jöjjön el és adja át magát Ön is a wellness megújulásnak kívül – belül! Szeretettel várjuk egy élményteli romantikus páros wellnessre vagy kellemes baráti hétvégére!