Családi wellness pihenés

Családi wellness pihenés

Az év bármely évszakában vágyunk arra, hogy otthonunkból kiszabadulva éljük át és éljük meg az önfeledt pihenés élményét családunkkal, gyermekeinkkel. Szeretnénk együtt jól érezni magunkat, elfelejteni a szorító határidőket, lerakni pár napra a feladatokat és vidáman eltölteni a pihenésre szánt időt. Vágyunk minden pillanatra és örömforrásra, ami feltölt bennünket, kikapcsol és lehetőséget ad arra, hogy családunkkal közösen gyűjtsünk emlékeket.

Családi wellness a közös élmények helyszíne

Ha másra nem vágyik most, mint több közös pillanatra és élményre a családjával, akkor válassza családbarát szállodánkat pihenése helyszíneként! Élvezze a családjával töltött közös pillanatokat, adja át magát az önfeledt szórakozásnak. Nevessen sokat, lubickoljon gyermekei mosolyában.

A családi wellness részleget úgy alakítottuk ki, hogy kicsik és nagyok, gyermekek és szülők is együtt tudjanak játszani, így biztosan felejthetetlen élményekkel tér majd haza családjával együtt.

Az iskoláskorú gyermekkel érkező családok különösen szeretik, hogy gondoltunk rájuk, amikor a családi wellness részlegünk kialakításán dolgoztunk, hiszen kialakítottunk számukra egy külön medencét 2 csúszdával, mely 50 cm-ről 1 méterig mélyül. Így nekik sem kell lemondani a vizes élményekről és végre gyerekként fürdőzhetnek, szabályozások nélkül vezethetik le felesleges energiáikat a szülők legnagyobb örömére. A szülők pedig be is szállhatnak a nagy labdacsatákba, ugrálásba, vagy a medence partjáról örökíthetik meg a boldog pillanatokat.

Családi wellness kisbabával

Kisbabával és ovis gyermekkel érkező családok számára készült gyerekpancsoló medencénk színes és látványos kialakítása igazán vidám környezetet biztosít a családi pihenéshez. A pancsoló fokozatosan mélyül, 10 cm-től 40 cm mélységig, így teljesen biztonságos az apró csöppségek számára is. Az élmények fő forrása persze mi más lehetne, mint a csúszda és a medence mellett lévő játékok, egyéb szabadidős lehetőségek.

A kisbabával érkező szülők és babák kedvenc programja a babaúszás. Az ilyen alkalmakkor a szülők és a babák kacagásától hangos a wellness részleg. Vendégeink körében mondhatni, hogy ez az egyik legkedveltebb babaprogram, mert a pihenés alatt végre apuka is aktív résztvevője tud lenni egy olyan élménynek, amire otthon a munka miatt nincs lehetősége.

Tudjuk, hogy szülőként mennyire fontos a kényelem, ezért a bababarát szolgáltatásainkat is folyamatosan fejlesztjük és azon dolgozunk, hogy a gyermekkel érkező anyukák és apukák számára minél nagyobb kényelmet, biztonságot és szabadságot nyújtsunk. A wellness részlegen külön pelenkázó helyiséget alakítottunk ki, mely segíti a napi rutinban az anyukákat, sőt itt lehetőség van arra is, hogy ide elvonulva nyugodtan és csendben tudják megszoptatni kisbabájukat.

Családi wellness nyugalomban

Szállodánk családbarát wellness részlegének változatos és sokoldalú szolgáltatásait úgy alakítottuk ki, hogy a vidám élmények mellett a zavartalan pihenésre is legyen lehetősége.

Nálunk nem kell választania az önfeledt családi szórakozás és a nyugalmas pihenés között sem. A családi wellness részleg mellett ugyanis egy csendes felnőttbarát wellness részleg is várja. Ha arra vágyik, hogy egy-két órára elbújjon a gyerekzsivaj elől, hogy aztán újra benne legyen minden buliban, amire gyermekei kérik, akkor erre is van lehetősége. Használja ki!

Élje meg ezeket a pihentető és vidám családi pillanatokat szállodánkban!

Szeretettel várjuk egy igazán felejthetetlen, élményteli családi pihenésre!