A fejlődés megállíthatatlan a Nádas Pihenőparkban

A fejlődés megállíthatatlan a Nádas Pihenőparkban

Nem is olyan régen ültünk le utoljára, hogy a Nádas Pihenőpark ügyvezető tulajdonosát, Nádasdi Zsoltot faggassuk tervekről, fejlesztésekről egy rövid interjú keretében.

Nádas Pihenőpark (NP): Röpülnek az évek, már megint itt ülünk, és Neked rengeteg újdonságod, ötleted és terved van.

Nádasdi Zsolt (NZS): Mindig is a kereslet alapján igyekeztünk kialakítani szolgáltatásainkat és továbbfejlődni. Fontos volt, hogy igazodni tudjunk vendégeink igényeihez, és mindig a fejlődést tartottuk szem előtt. Minden nap sokat gondolkodunk a kollégáimmal azon, hogy mivel tehetjük még vonzóbbá a Nádas Pihenőparkot és most már a Nádas Tó Park Hotelt is.

NP: Milyen fejlesztésekről tudsz beszámolni?

NZS: Jelenleg a wellness részleg bővítése zajlik. Most épül a családi medence különböző élményelemekkel. Lesz felnőttek részére hideg-meleg vizes merülő, tepidárium és egy nagyobb finn szauna is. Így a mostani medencetér kizárólag felnőttek számára fog majd megmaradni.

NP: A wellness fejlesztése után mik a várható tervek?

NZS: Jól látható, hogy egy percre sem állunk le. A wellness bővítése után a főépületünk másik szárnyának építése folytatódik majd, aminek keretén belül további családi lakosztályok és tágas kétágyas szobák épülnek majd. A tervek szerint lesz egy olyan lakosztályunk, ami a nagy terasza mellett egy saját kültéri jakuzzival fog rendelkezni. A sportolási lehetőségeket is szeretnénk bővíteni, ezért tervezünk bowling és squash pályát is. Nem árulok el nagy titkokat azzal sem, hogy az igények miatt szükség van egy nagyobb masszázs helyiségre, bisztróra, konditeremre, szoláriumra, borospincére, tárgyalóra is. A különterem pedig alapvető elvárás, hogy minél többen tudjanak hozzánk eljönni, hiszen van, hogy nagyon forgalmas időszakokban állandóan foglaltak vagyunk.

NP: Tehát, vannak titkos terveitek is?

NZS: Ha elárulom, már nem is lesznek titkosak. ☺ De viccet félre téve a terveink valóban nem érnek itt véget. Szeretnénk kinti medencéket is építeni az épület elkészülte után. De ez még távolabbi megvalósulás lesz. Addig sem szabad elfelejteni a mindennapi apróságokat, amik például a nyaralások tökéletesebbé tétele érdekében születtek. Teljes gőzzel, reggeltől estig üzemel a játszószobánk és játszóházunk. Nem is olyan régóta lehet nálunk biciklit bérelni vagy sétarepülni. Sőt, akik komolyabb izgalmakra vágynak, azok egy rejtélyes gyilkossági esetben is nyomozhatnak. De van már babaúszás és vízi torna is, a nyári szünet alatt pedig szerdánként ingyenes animációs programokkal várjuk a gyerekeket a már meglévő sok-sok programunk és mindig megújuló étlapunk mellett.


2019.07.15.