Blog

Örömmel jelentjük be, hogy megújultunk, de legfőképpen bővültünk egy új hotelszárnnyal, a hozzánk érkezők örömére.

2022.07.11.

A felnőttbarát wellness részlegünk a kedvence lesz, ha csendre, nyugalomra, valódi frissítő pihenésre vágyik.

A családi wellness részleget úgy alakítottuk ki, hogy kicsik és nagyok, gyermekek és szülők is együtt tudjanak játszani, így biztosan felejthetetlen élményekkel tér majd haza családjával együtt.

Szinte egész évben a nyári szabadság után vágyakozunk. Mindent megtennénk azért, hogy a vakáció, a családi nyaralás a legnagyobb élmény legyen minden velünk tartó családtag számára.

A Nádas Pihenőpark és a Nádas Tó Park Hotel tökéletes választás azok a számára, akik a páros nyaralás mellett döntenek.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a 2022-es évben ismét megújul a Nádas Tó Park Hotel. A fejlesztés eredményeképpen egy új szárnnyal bővül az épület.

A pihenés magába foglal minden olyan passzív és aktív tevékenységet, ami mentesít minket a mindennapi feszültségektől és örömöt, kikapcsolódást biztosít.

2019. 08. 07.

A néhány napja megjelent tájékoztató cikkünket olvasva jöttem rá, milyen szép és kifejező az név, hogy Nádas Pihenőpark.

2020. 04. 29.

Most szeretnénk meginvitálni mindenkit, hogy képzeletben járja velünk körbe a gyorsan és innovatívan fejlődő Nádas Tó Park Hotelt!

Nem is olyan régen ültünk le utoljára, hogy a Nádas Pihenőpark ügyvezető tulajdonosát, Nádasdi Zsoltot faggassuk tervekről, fejlesztésekről

2019. 07. 15.

A Nádas Pihenőpark hatalmas zöld területe és tavai hétről hétre változva mutatják meg a természet szépségét.

2019.06.17.