Blog

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a 2022-es évben ismét megújul a Nádas Tó Park Hotel. A fejlesztés eredményeképpen egy új szárnnyal bővül az épület.

A felnőttbarát wellness részlegünk a kedvence lesz, ha csendre, nyugalomra, valódi frissítő pihenésre vágyik.

Most szeretnénk meginvitálni mindenkit, hogy képzeletben járja velünk körbe a gyorsan és innovatívan fejlődő Nádas Tó Park Hotelt!

A családi wellness részleget úgy alakítottuk ki, hogy kicsik és nagyok, gyermekek és szülők is együtt tudjanak játszani, így biztosan felejthetetlen élményekkel tér majd haza családjával együtt.

Új wellness részleg lett kialakítva a családosan, gyerekekkel érkezők számára, míg a korábbi részleg a csak a felnőttek számára áll nyitva.

Szinte egész évben a nyári szabadság után vágyakozunk. Mindent megtennénk azért, hogy a vakáció, a családi nyaralás a legnagyobb élmény legyen minden velünk tartó családtag számára.

De hogyan döntsük el, hogy szertartásvezető vagy anyakönyvvezető legyen jelen a Nagy Napon?

A Nádas Pihenőpark és a Nádas Tó Park Hotel tökéletes választás azok a számára, akik a páros nyaralás mellett döntenek.

Az esküvő egy csodás élmény, amit mindenkinek át kell élnie.

A pihenés magába foglal minden olyan passzív és aktív tevékenységet, ami mentesít minket a mindennapi feszültségektől és örömöt, kikapcsolódást biztosít.

2019. 08. 07.

A néhány napja megjelent tájékoztató cikkünket olvasva jöttem rá, milyen szép és kifejező az név, hogy Nádas Pihenőpark.

2020. 04. 29.