A Nádas Pihenőpark, mint céges csapatépítő helyszín

Céges Csapatépítő Helyszín

A munkakörnyezet, valamint a munkatársak egymáshoz való hozzáállása nagymértékben befolyásolja az egyének teljesítményét. Egyre többet hallhatunk különböző céges csapatépítésekről, mely segíti összekovácsolni a társaságot, és egy kicsit jobban megismerni egymást.

A Nádas Pihenőpark ideális céges csapatépítő helyszín, legyen szó akár indoor, vagy akár outdoor csapatépítés tartásáról.Felkészülten várjuk a hozzánk érkező cégeket, attól függően, milyen jellegű programra vágynak.

Beltéri programok között választhatnak különböző csapatjátékok közül, melyeken akár családdal együtt is részt vehetnek. A programok során a csapatok érdekes és izgalmas logikai és ügyességi feladatokat, kihívásokat oldanak meg.

Az indoor csapatépítés programok közül néhány példa:

Világkörüli utazásTengerek uraiLEGO Bridge

Az outdoor csapatépítés elsősorban ügyességi feladatokból áll, de logikai és kreatív kihívásokkal is találkozhatnak a programok során a részt vevők.

Kültéri csapépítő programok közül néhány példa:

Team ChallengeBalaton RetroDanny Ocean Bandája

A felsorolt, szervezett feladatokon kívül, lehetőség van egyéb programokon is részt venni.

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a csapatépítő disznóvágás is, melyre a Nádas Pihenőparkban is lehetőség van. A hozzánk érkező cégeket vagy baráti társaságokat hagyományos disznótoros reggelivel várjuk, mely után a látogatók végignézhetik, de akár aktív résztvevői is lehetnek a feldolgozás folyamatának.