A Nádas Hotel bővítése új épületszárnnyal

SAJTÓKÖZLEMÉNY

„A NÁDAS HOTEL BŐVÍTÉSE ÚJ ÉPÜLETSZÁRNNYAL”

PROJEKT KEZDÉS

A LINCSIR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. sikeres pályázatot nyújtott be a „Szállodák fejlesztése Pest megye területén” című, PM_ SZALLODA_2020 azonosító számú felhívásra. A projekt a Pénzügyminisztérium támogatásával és a Magyar Államkincstár lebonyolításával valósul meg.

A támogatás forrása a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból.

A pénzügyminiszter 2021 márciusában meghozott döntése értelmében, a LINCSIR Kft.

300 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével, a 2211 Vasad, Monori út 100. (0240/88 hrsz) alatt található Nádas Hotel bővítését valósíthatja meg.

Kedvezményezett neve: LINCSIR Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Támogatási Szerződés száma: PM_KKVSZALLODA_2020/14
Projekt címe: A Nádas Hotel bővítése új épületszárnnyal
Projekt összköltsége: 600 millió forint
A szerződött támogatás összege: 300 millió forint
Támogatás intenzitása: 50%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023 szeptember 15.


A projekt célja a Nádas Hotel épületének és szolgáltatásainak bővítése. A fejlesztés során megépülő új épületszárnyban 15 db vendégszoba mellett - melyek közül négy családi szoba - kialakításra kerül kettő konferencia terem, egy komplett fitness terem, egy squash-, és egy bowling pálya.

A jelenleg 3 csillagos minősítéssel rendelkező szálloda, a fejlesztés megvalósításának eredményeként vállalta a 4 csillagos minősítés megszerzését és annak, legalább a fenntartási időszak végéig történő megtartását.

A kivitelező cég kiválasztására a LINCSIR Kft. a beszerzési eljárást lefolytatta, ennek értelmében a legkedvezőbb ajánlat a JUDIT-BAU Kft-től érkezett. A Vállalkozási Szerződés aláírására, és így a projekt hivatalos megkezdésére 2020.10.02-án került sor.

További információ kérhető:
Varga Erika - sajtóreferens
varga.erika@mailpartner.hu