Játszószoba és játszóház

Játszószoba és játszóház
Játszóház - gyerekbarát szállás

Játszószoba és játszóház

Rossz az időjárás a családi wellness alatt? Vagy a kinti kaland után még játszanál egy kicsit? Esetleg családdal érkeztél és olyan szórakozást kerestek, ahol mindenki jól érezheti magát és nem kell kimenni hozzá?
Szórakozz velünk!

Az ingyenesen igénybevehető játszószoba a kifejezetten gyerekbarát wellness szálloda, a Nádas Tó Park Hotel úgynevezett Lobby helyiségénél található. Ide a kisebb korosztályt várjuk, ahol babák, autók, baba- és kisgyermekeknek való játékok segítik a kikapcsolódást. Ez az a hely, ahol lehet rajzolni, színezni és még főzni is a játékkonyhában.

Nyitva tartás: 8:00-20:00

A játszóház a padlástérben található, itt a kisebb és nagyobb korosztály számára egy titokzatos labirintust alakítottunk ki különböző akadályokkal, élményelemekkel, csúszdával és labdafürdővel, labdamedencével. A hatalmas építőkockák rajongói is megtalálják a nekik megfelelő teret az alkotáshoz.

A játszóház az a hely, ahol a nagyobbakról és felnőttekről sem felejtkeztünk el, így számukra is sok-sok játéklehetőség van: ping-pong, csocsó, léghoki, biliárd, X-Boksz. Többféle társasjátékunk is van, ezek a recepción kérhetők. A legjobb hír az, hogy ezek a szolgáltatásaink mind-mind ingyenesen igénybe vehetőek!

Nyitva tartás: 09:00-22:00

Ahhoz, hogy a játszószobában és játszóházban mindenki jól érezhesse magát fontos, hogy figyeljünk egymásra és betartsuk a szabályokat. A legfontosabb szabályokat és a házirendet minden esetben kitettük egy jól látható helyre, de kérjük, hogy az egyik legfontosabbat: a cipő levételt és a zoknihasználatot mindenki kötelezően tartsa be, tartassa be csemetéivel.

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány