Animáció és gyermekfelügyelet

Animáció és gyermekfelügyelet
Gyermekfelügyelet - gyerekbarát szálloda

Animáció és gyermekfelügyelet

Nálunk nem lehet unatkozni! Ha szeretne kiszabadulni a mókuskerékből úgy, hogy közben gyermekéért sem kell aggódnia, akkor a legjobb helyen jár!

A családbarát szállodai meghatározás számunkra egyértelművé teszi, hogy a Nádas Tó Park Hotel gyermekbarát hotel is. Nem csak azért, mert játszótér, játszószoba, játszóház, azaz egy egész gyermekbirodalom várja a hozzánk érkezőket, hanem azért is, mert képzett, kedves és gyakorlott kollégáink segítségével gyermekanimáció szolgáltatásunk is igénybe vehető.

A gyermekanimáció szolgáltatás a szülők számára azt jelenti, hogy a gyerekeknek (általában 2-3 éves kortól) a hét minden napján animációt biztosítunk, ami szakképzett kollégák közreműködésével történő foglalkozást és gyerekfelügyeletet jelent. Ez azért előnyös, mert ilyenkor rá tudják bízni a szülők a gyerekeket az animátorra, és így kettesben is el tudnak tölteni egy kis időt.

Gyermekfelügyelet - gyerekbarát hotel

A szülők kettesben pihennek és a gyerekek is jól érzik magukat!

Ráadásul nem csak a TV és a kütyük előtt ülnek, hanem kreatívan szórakoznak. Tartalmas programjaink kicsi és nagyobb vendégeink érdeklődését is biztosan felkeltik. Segítünk kreatívvá válni, barátságokat kötni, mozgásos programjaink pedig a játékon túl a felesleges energiák levezetését is megalapozzák.

Bababarát hotel is vagyunk, így a 2-3 évnél fiatalabb korosztály számára is tudunk gyerekfelügyeletet biztosítani, mely előzetes egyeztetést igényel és külön díj ellenében valósulhat meg.

Gyermekfelügyelet - családbarát wellness
Gyermekfelügyelet - gyerekbarát szállás

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány