Gyermekbirodalom

Gyermekbirodalom

Gyermekbirodalom

A családi wellness során fedezd fel a természetet és az igazi játékos szórakozást a Nádas Pihenőparkban!

A kalandok során segítségedre lesz Nádi és Nadin a bátor teknősfiú és teknőslány.

Nálunk, a gyerekbarát wellness hotelben és pihenőparkban minden korosztály együtt vagy külön-külön is rengeteg élménnyel gazdagodhat az 5 hektáros, tavakkal tarkított természet és a különleges szórakozást nyújtó lehetőségek segítségével.

Hozd el szüleidet, testvéredet és barátaidat is!

Ha Ön szülő, akkor tudja milyen fontos, hogy közös és feledhetetlen élményekkel teli legyen a gyerekkor. Nálunk a bababarát szobák vagy családi lakosztályok, a gyermekszerető személyzet, a gyermekmenük és ingyenes családi programok mellett az alábbiakat is megtalálja csemetéje:

Két teknősbéka lehet segítségedre a Nádas Pihenőpark mesés kalandjai során. Ők olyan fiatal teknősök, akik amellett, hogy jóbarátok, igazi örökmozgó kalandvágyók, és várják azokat a gyermekeket, akik játszani szeretnének.
Rossz időjárás van? Vagy a kinti kaland után még játszanál egy kicsit? Esetleg családdal érkeztél és olyan szórakozást kerestek, ahol mindenki jól érezheti magát és nem kell kimenni hozzá? Szórakozz velünk!
Még a legkisebbek is megéheznek a sok játék során, nálunk egészen biztos lehetsz abban, hogy megtalálod azokat az ételeket és desszerteket, amiket igazán szeretsz.
A babaúszás kiváló szülő-gyermek program, melynek rengeteg előnye van.
Szállodánk családbarát szálloda és felkészült a kisgyermekes családok fogadására. Szobáinkba a következő eszközöket készítjük be igény esetén.
Ha igazi kalandor és bátor felfedező vagy, aki meg szeretné ismerni a Nádas Pihenőpark élővilágát, akkor lépj be izgalmas birodalmunkba!