Gyermekbirodalom

Gyermekbirodalom

Gyermekbirodalom

A családi wellness során fedezd fel a természetet és az igazi játékos szórakozást a Nádas Pihenőparkban!

A kalandok során segítségedre lesz Nádi és Nadin a bátor teknősfiú és teknőslány.

Nálunk, a gyerekbarát wellness hotelben és pihenőparkban minden korosztály együtt vagy külön-külön is rengeteg élménnyel gazdagodhat az 5 hektáros, tavakkal tarkított természet és a különleges szórakozást nyújtó lehetőségek segítségével.

Hozd el szüleidet, testvéredet és barátaidat is!

Ha Ön szülő, akkor tudja milyen fontos, hogy közös és feledhetetlen élményekkel teli legyen a gyerekkor. Nálunk a bababarát szobák vagy családi lakosztályok, a gyermekszerető személyzet, a gyermekmenük és ingyenes családi programok mellett az alábbiakat is megtalálja csemetéje:

Két teknősbéka lehet segítségedre a Nádas Pihenőpark mesés kalandjai során. Ők olyan fiatal teknősök, akik amellett, hogy jóbarátok, igazi örökmozgó kalandvágyók, és várják azokat a gyermekeket, akik játszani szeretnének.
Rossz időjárás van? Vagy a kinti kaland után még játszanál egy kicsit? Esetleg családdal érkeztél és olyan szórakozást kerestek, ahol mindenki jól érezheti magát és nem kell kimenni hozzá? Szórakozz velünk!
Nálunk nem lehet unatkozni! Ha szeretne kiszabadulni a mókuskerékből úgy, hogy közben gyermekéért sem kell aggódnia, akkor a legjobb helyen jár!
Még a legkisebbek is megéheznek a sok játék során, nálunk egészen biztos lehetsz abban, hogy megtalálod azokat az ételeket és desszerteket, amiket igazán szeretsz.
A babaúszás kiváló szülő-gyermek program, melynek rengeteg előnye van.
Szállodánk családbarát szálloda és felkészült a kisgyermekes családok fogadására. Szobáinkba a következő eszközöket készítjük be igény esetén.