Élmények és programok

Élmények és programok
Kalandpark - vasad hotel

Élmények és programok

Hatalmas területen sok-sok lehetőséget kínálunk az igazi kikapcsolódásra. Ismerd meg a lehetőséget és lépj be a legszuperebb izgalmak parkjába!

HA A KÜLTÉRI PROGRAMOKAT RÉSZESÍTI ELŐNYBEN, AKKOR:

PRÓBÁLJA KI MAGÁT ÉS VÁLJON SZUPERHŐSSÉ KALANDPÁLYÁNKON!

Nagyok és kicsik számára is külön pályák vannak. Sőt, az egészen kicsik is kipróbálhatják a drótkötélpályát, mert tanulópályánkat az ő magasságukhoz igazítottuk. De a magasabb másik két szint is rendkívüli izgalmakat jelent, maximális biztonság mellett.

SZÁLLÓVENDÉGKÉNT BÁRKI PRÓBÁRA TEHETI HORGÁSZSZERENCSÉJÉT.

Az 1 hektáros horgásztavunkban, amit stégek és szaletlik szegélyeznek parkosított környezetben. Horogra a következő halfajták akadhatnak: kárász, keszeg, ponty, csuka.

Horgásztó - vasad hotel

Aki nem szeret fürödni, de mégis a tó közepére vágyik, az csónakázhat és vízibiciklizhet.

AKÁR GYEREKEKKEL, AKÁR PÁROSAN, AKÁR EGYEDÜL ÉRKEZIK HOZZÁNK, FELFEDEZŐVÉ VÁLHAT.

Egy 500 méter hosszú tanösvény segítségével a pihenőpark rejtett zugaiba is el lehet jutni. Itt kicsik és nagyok játékos feladatok segítségével szerezhetnek értékes tudást az itteni növény- és állatvilágról. A sétához nincs másra szükség csak kényelmes lábbelire, határtalan kíváncsiságra. (Gyerekeknek szöveges játékfüzetet adunk belépéskor.)

HA A BELTÉRI PROGRAMOKAT RÉSZESÍTI ELŐNYBEN, AKKOR:

A többféle beltéri wellness program – mind a családos, mind a gyerek nélkül érkezők számára – tartalmas kikapcsolódást jelent. Ezek mellett, nem csak rossz idő esetén nyújtunk alternatív beltéri sportos vagy játékos lehetőségeket.

Játszóház gondoskodik a legkisebbek élményeiről, míg a csocsó, a léghoki vagy a biliárd a nagyobbak számára nyitott.

AKTÍV SPORTOS PORGRAMOK

Szállodánk új épületszárnyában a mozgásra vágyók aktív sportrészleget találnak. Azért, hogy fitten induljon a nap, beiktatható egy reggeli squash meccs vagy egy kardioedzés a fitneszteremben. Az este pedig összehozhatja a barátokat a bowlingozással.

Ezek a programok mind-mind aktív testmozgással járnak, így talán bűntudat nélkül lehet megkóstolni konyhánk különlegességeit is.

Nádas Pihenő park - vasad hotel
tóparti szállás - kikapcsolódás

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány