FELNŐTTBARÁT WELLNESS – MEGÚJULÁS KÍVÜL – BELÜL

FELNŐTTBARÁT WELLNESS – MEGÚJULÁS KÍVÜL – BELÜL
Nádas Tó Park Hotel**** - Felnőttbarát wellness

FELNŐTTBARÁT WELLNESS – MEGÚJULÁS KÍVÜL – BELÜL

Jól érezni magunkat a bőrünkben, harmóniában lenni a gondolatainkkal, elmerülni a lelkünkben. Ez az igazi wellness élmény. Ki ne szeretne szép környezetben pihenni, ahol kényeztető szolgáltatások, kedves személyzet, és a természet gondoskodik a teljes kikapcsolódásról? A stresszes, munkával teli hétköznapok után minden évszakban jólesik, ha otthonunkból kiszabadulva élhetjük át és élhetjük meg a pihentető wellness-élményt.

Szállodánk a családbarát szolgáltatások mellett figyelmet szentel a csendre, nyugalomra vágyó olyan vendégeknek is, akik számára fontos az elvonulás és a wellness élmények mély megélése. Ezért szállodánkban – a családdal érkezők egyre fokozódó igényei mellett – úgy alakítottuk ki a felnőttbarát wellness részleget, hogy mindenki számára legyen olyan időszak, amikor zavartalanul tud pihenni és sok-sok élménnyel gazdagodhat. Így wellness részlegünket és medencéinket mindennap 15 és 18 óra között, életkori korlátozás nélkül, bárki igénybe veheti. De az ettől eltérő időpontokban a kiírásoknak és a házirendnek megfelelő szabályok szerint lehet csak használni, a különválasztott csendes wellness és családbarát rész szolgáltatásait. Ez biztosítja, hogy kicsik és nagyok, családosok és egyedülállók is tökéletes élményekben, kényelemben és pihenésben részesüljenek.

Érkezhet romantikus pihenésreüzleti konferenciára, frissítő wellness napokra, vagy a párjával, baráti társasággal, kollégáival, garantáljuk, hogy változatos és sokszínű szolgáltatásaink a teljes pihenést szolgálják.

A felnőttbarát wellness részlegünk – megfelelő időszakban igénybe véve – a kedvence lesz, ha csendre, nyugalomra, valódi frissítő pihenésre vágyik. A 40 m2-es feszített víztükrű élménymedencében jólesik megmártózni, ellazítani a testet és kiengedni a fáradt gőzt. A wellness részlegen a teljes körű kényeztetést nyakzuhany, hidromasszázs és pezsgő levegő befúvás szolgálja. Az egyes élményelemek különlegessége, hogy a pezsgő befúvást mindenki tetszése szerint irányíthatja. A medence vizének hőmérséklete 32 ºC-os.

A testi ellazulás, felfrissülés után pedig jöhet a belső, lelki megújulás. Képzelje el, amint a 36 fokos meleg vizű jacuzziból csodálja a hotelt körülvevő parkot, és élvezi a tóra nyíló pazar panorámát! A jakuzziban kényelmesen elfér akár 5-6 fő is, ezért a romantikus fürdőzés mellett a baráti beszélgetésekhez is ideális.

A felnőtt wellness részlegből közvetlenül nyílik a szaunavilág, ahol a finn-, bio- és infraszauna mellett hidegvizes merülőmedence, melegvizes pezsgőfürdő, Kneipp taposó medence és egy sóberakásos pihenőszoba is található.

A felnőttbarát csendes wellness részleg naponta csak egy rövidebb időre változik – a gyerekeiket egyedül hagyni nem tudó gyerekes szülők helyszínévé 9-12 óra között. De ezt kompenzálva hosszabb nyitva tartással szolgálja vendégeink igényeit, hogy elegendő idő legyen az ellazulásra és a pihentető wellness élmények átélésére.

Jöjjön el és adja át magát Ön is a wellness megújulásnak kívül-belül! Szeretettel várjuk egy élményteli romantikus páros wellnessre vagy kellemes baráti hétvégére!

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány