Ez az év is izgalmas lesz a Nádas Pihenőpark és a Nádas Tó Park Hotel életében

Ez az év is izgalmas lesz a Nádas Pihenőpark és a Nádas Tó Park Hotel életében
Nádas Tó Park Hotel - Ez az év is izgalmas lesz a Nádas Pihenőpark és a Nádas Tó Park Hotel életében

Ez az év is izgalmas lesz a Nádas Pihenőpark és a Nádas Tó Park Hotel életében

Azt szokták mondani, hogy a tél a pihenés és a regenerálódás időszaka. Most már vége a télnek, elkezdődött a tavasz és minden megmozdul. A Nádas Pihenőparkban közel van a természet, szinte együtt élünk vele, így mi is olyanok vagyunk, mint a magok, a virághagymák, a rügyek nagyon készülünk az idei évre.

Ahhoz, hogy az idei évet is nagy lendülettel kezdjük kellett a tavalyi év sok-sok változása. 2023-ban például megnyílt a kültéri medence, amit egy 3 év alattiak számára telepített csúszda, illetve egy anakonda csúszda egészített ki. Használatuk nagy sikert aratott, főleg a fiatalabbak körében. Családbarát szálloda vagyunk, ezért a medencére is külön figyelmet fordítottunk. A kis babáknak való résztől, a gyerekeken át a felnőttekig mindenki élvezheti a pancsolást, mert a medencének több szintje és mélysége is van. Fontos, hogy a legkisebbek is jól érezzék nálunk magukat, ezért a közeli játszótér is a tavalyi évben nyílt meg. Megszaporodtak a különös találkozások is, de ezalatt nem az UFO-kat, hanem Nádit és Nadint kell érteni! Ők jelennek meg több alkalommal élőben és örök barátságot kötnek a legkisebb kalandorokkal, felfedezőkkel is.

A visszajelzések szerint, mindenki örömére szolgált, hogy a családi wellness kapott egy jakuzzit. A kis játszó területén játékokat újítottunk meg. A sok pozitív visszajelzés azt igazolja, hogy a minőségi és jó játékokkal történt bővítés jó befektetés volt, mert a gyerekek nagyon elégedettek voltak. A problémát csak a terület elhagyása és a játékok helyben maradása okozta néha.

Vendégeink visszajelzéseit nagyra értékeljük, így az idei évben sem tétlenkedünk majd. A kéréseknek eleget téve mellékhelyiséget alakítunk ki a játszóháznál (a padlástérben), valamint a játszóház is kibővül egy kisebb résszel, ami hamarosan el is készül. A cél, hogy a vendégelvárásoknak megfelelően ott egy hempergős, nyugis sarkot alakítsunk ki, továbbá az ottani játékokat is megújítsuk.

Az éttermi részen, a konyhán is változások voltak az utóbbi időben, azért, hogy még változatosabb és még finomabb ételeket kínálhassunk Vendégeinknek. Nemrégiben érkezett új konyhafőnökünk gőzerővel dolgozik a konyha megújításán, aminek köszönhetően mindenki nagy erővel vetette magát a munkába, mert tudjuk, hogy a konyha sikere a séfet segítő kollégák és a személyzet munkáján is múlik. Így már az utóbbi hónapokban érezhetőek és ízlelhetőek a változások. De még „nem értünk a menü végére”, hiszen a félpanzió és reggeliztetés megújítása után, a rendezvényes menüsor is változott, illetve már folyamatban van az a’la carte menük újragondolása is.

Stílszerűen úgy zárhatjuk ezt a rövid beszámolót, hogy a hab a tortán az lesz, ha Ön először vagy újra ellátogat hozzánk! Szeretettel várjuk akár az egész családdal is!

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány