Étterem

Étterem
nadas to park hotel etterem ebed

Étterem

Azt szokták mondani, hogy az egyszerű dolgok, mint például az étel, teszik igazán boldoggá az embert. Nyaralás, pihenés, üzleti út során ezt a boldogságot is biztosítjuk vendégeink számára.

LEGYEN VENDÉGÜNK EGY FINOM EBÉDRE, VACSORÁRA, ÉREZZE OTTHON MAGÁT AZ ÉTTEREM TÓRA NÉZŐ CSODÁS TERMÉSZETI PANORÁMÁJA MELLETT!

Ha megkóstolja ételkülönlegességeinket, séfünk hazai és nemzetközi ételkölteményeit, garantáljuk, hogy el tudjuk varázsolni ízeinkkel és a hely hangulatával!

Konyhánk a legmodernebb technológiai felszereltséggel működik, amit ételeink ízei is tükröz.

étterem - tóparti szállás

Étterem nyitva tartás:
12:00 – 22:00

Konyha nyitva tartás:
12:00 – 21:00

A gyermekeket egy külön számukra készített étlap várja. Teknőseink, Nádi és Nadin kedvencei mindig megtalálhatóak ezen az étlapon. De, ha félpanziós vagy teljes panziós ellátás esetén a büfé nem kínál számukra szívüknek és pocijuknak kedves fogást, abban az esetben választhatnak erről az étlapról ingyenesen. Emellett a legkisebbek számára mindig biztosítunk bébiételt is, illetve előre jelzetten, egyeztetetten egyedi kéréseket és kisebb ételmódosításokat is meg tudunk oldani.

A recepció mellett található Pálma bár még további könnyű snack ételeket kínál, amely választék a wellness részen is elérhető.

NE FELEDJE, AKKOR IS SEGÍTSÉGÉRE LEHETÜNK, HA ÜNNEPRE KÉSZÜL A CSALÁD! IDILLI HELYSZÍNT, KÜLÖNTERMET, MEGHITTSÉGET, KELLEMES KÖRNYEZETET, FINOMABBNÁL FINOMABB ÉTELEKET TUDUNK KÍNÁLNI BARÁTSÁGOS ÉS TÖKÉLETES KISZOLGÁLÁS MELLETT.

nadas to park hotel etterem talalas
nadas to park hotel etterem a la cart

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány