A NÁDAS PIHENŐPARK – ÉLMÉNY, SZÓRAKOZÁS, KIKAPCSOLÓDÁS

A NÁDAS PIHENŐPARK – ÉLMÉNY, SZÓRAKOZÁS, KIKAPCSOLÓDÁS
Nádas Tó Park Hotel

A NÁDAS PIHENŐPARK – ÉLMÉNY, SZÓRAKOZÁS, KIKAPCSOLÓDÁS

Lassan, de végre elérkezett a nyár! A természet zöldbe borult és reggelente jó hallani a madárcsicsergést.

A Nádas Pihenőpark hatalmas zöld területe és tavai hétről hétre változva mutatják meg a természet szépségét. Büszkék vagyunk rá, hogy igyekszünk ezt lépésről lépésre megmutatni és a hozzánk ellátogatók ennek részesei lehetnek.

Már csak azért is, mert rengeteg kérdést kapunk vendégeinktől, amiből az látszik, hogy mindenki szívesen tölti nálunk a szabadidejét. Eddig is és ezek után is szeretnénk minden érdeklődő számára kielégítő választ adni és maximális figyelemmel teljesíteni az igényeket. Mert számunkra a vendégek kényelme és elégedettsége mellett az is fontos, hogy maradandó élményeket szerezzünk.

A mostani nyári időszak legfontosabb híre, hogy a héten megnyitott a tófürdő és újra várunk mindenkit, aki egy vadregényes, természetes és fokozatos vízmélyülésű tóban szeretne fürödni. A vakáció kezdetére szerencsére az erős napsugárzás is enyhült, így az időjárás egész nap kedvez a strandolni vágyóknak.

Nálunk kis és nagy családok, baráti társaságok és párok is jól érezhetik magukat, ha aktívan szeretnék tölteni a pihenést. A fürdőzés mellett lehetőség nyílik a vízi sportok kipróbálására (csónakázásra, kajakozásra és vízibiciklizésre) is. De a horgászat szerelmeseire is gondoltunk. Annak, aki szeretne elmenekülni a hétköznapok mókuskerekéből szintén tökéletes választás a Nádas Pihenőpark vagy a Nádas Tó Park Hotel, mert a vadregényes táj és a természet varázsa egy szempillantás alatt elmulaszt minden gondot. Nincs is más dolga ilyenkor az embernek csak élvezni a napsütést és gyönyörködni tájban.

A Nádas Pihenőpark, a maga parkosított környezetével, tisztán tartott tavaival, a kalandparkkal és a tófürdő 2 db 45 méteres vízicsúszdájával mindenki számára feledhetetlen pillanatokat biztosít. És ekkor még nem beszéltünk a sok élményről és kalandról, ami a hozzánk látogatókat várja. Erről fognak szólni a következő, hetente legalább egyszer megjelenő blogbejegyzéseink! Mindenkit arra kérünk, hogy ossza meg velünk élményeit, küldjön visszajelzéseket, fotókat és olyan témákat is, amelyekről a későbbiekben szívesen olvasna. Addig is sok napsütést!

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány