Egyszerűbbé vált a törzsvendég programunk nagyon megéri regisztrálni!

Egyszerűbbé vált a törzsvendég programunk nagyon megéri regisztrálni!
Nádas Tó Park Hotel - Egyszerűbbé vált a törzsvendég programunk nagyon megéri regisztrálni!

Egyszerűbbé vált a törzsvendég programunk nagyon megéri regisztrálni!

Hozzánk régen is, most is, és ígérjük, hogy a jövőben is érdemes lesz eljönni! A természet közelsége, a családoknak és a párosan érkezőknek kínált programlehetőségek, a wellness, a finom ételek és egy varázslatos helyszín az alapja annak, hogy évről évre egyre többen látogatnak vissza hozzánk. Az elégedett visszajárók, akiket családtagként kezelünk és hazajáró törzsvendégnek nevezünk, hívták életre a törzsvendégprogramunkat.

A törzsvendég program sikere miatt szeretnénk, ha egyre többen részesülhetnének a kedvezményekből, ha egyre többen élhetnének a lehetőségekkel és egyre több ember távozna tőlünk különleges élményekkel és érkezne vissza hozzánk különleges élményekre vágyva.

Törzsvendégeink a nekik járó kedvezményeket már közvetlen online foglaláskor automatikusan érvényesíteni tudják. Nem kell fejben tartani és külön jelezni, ha jár valakinek bizonyos mértékű kedvezmény, mert a rendszer felismeri Önt.

A törzsvendég rendszer telefonon, online és e-mailen keresztül is automatikusan működik. Ráadásul – az azonos e-mailcím használata miatt – nem kell újra meg újra regisztrálni, adatokat megadni, mert a rendszer felismeri Önt. Ez azért is előnyös, mert a preferenciái (ételérzékenység, szoba preferenciák, bekészítések stb.) az első kitöltés után automatikusan betöltődnek majd.

Jó hír még az is, hogy a különböző törzsvendég-kategóriák közötti szintlépés automatikusan történik.

Ha úgy érzi, hogy a Nádas Tó Park Hotel bármikor az otthonává válhatna, vagy csak egy kis kényeztetésre van szüksége, akkor ismerje meg törzsvendég programunkat!

VIP Classic

A törzsvendég programba való regisztráció alkalmával: Kerékpárhasználat fejenként 1 óra erejéig.

VIP Plus

Minimum 10 éjszaka tartózkodás után 10% kedvezményt biztosítunk a foglalás végösszegéből (csomagok és napi árak esetén). Kerékpár vagy vízibicikli használata 1 óra erejéig.

VIP Extra

Minimum 15 éjszaka tartózkodás után 10% kedvezményt biztosítunk foglalása végösszegéből (csomagok és napi árak esetén). Kerékpár vagy vízibicikli használata 2 óra erejéig vagy 1 óra bowling. Gyümölcstál bekészítés.

VIP Special

Minimum 20 éjszaka tartózkodás után 15% kedvezményt biztosítunk foglalása végösszegéből (csomagok és napi árak esetén). Kerékpár vagy vízibicikli használata 2 óra erejéig vagy 1 óra bowling. Gyümölcstál bekészítés. Egy üveg bor vagy pezsgő bekészítés. Magasabb kategóriájú szoba, amennyiben a foglaltság engedi.

Regisztráljon most! Legyen Ön is a Nádas Tó Park Hotel VIP vendége, élvezze a VIP életet! Mert mi nem csak szálláshelyet, hanem élményeket és pozitív életérzést kínálunk.

A törzsvendég programban azokat a foglalásokat tudjuk figyelembe venni, melyeket közvetlenül szállodánk honlapján (https://nadastoparkhotel.hu/online-foglalas/), vagy telefonszámán (+36 21 233 30 32) foglalt le ugyanazzal az e-mailcímmel.

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány