CSALÁDI WELLNESS PIHENÉS

CSALÁDI WELLNESS PIHENÉS
Nádas Tó Park Hotel**** - Családi wellness

CSALÁDI WELLNESS PIHENÉS

Az év bármely évszakában vágyhatunk arra, hogy otthonunkból kiszabadulva éljük át és éljük meg az önfeledt pihenés élményét családunkkal, gyermekeinkkel. Szeretnénk együtt jól érezni magunkat, elfelejteni a szorító határidőket, lerakni pár napra a feladatokat és vidáman eltölteni a pihenésre szánt időt. Vágyunk minden pillanatra és örömforrásra, ami feltölt bennünket, kikapcsol és lehetőséget ad arra, hogy családunkkal közösen gyűjtsünk emlékeket.

Családi wellness a közös élmények helyszíne

Ha az a vágya Önnek is, hogy több közös pillanatot és élményt töltsön családjával, akkor válassza családbarát szállodánkat pihenése helyszíneként! Élvezze a szeretteivel töltött közös pillanatokat, adja át magát az önfeledt szórakozásnak! Nevessen sokat, lubickoljon gyermekei mosolyában!

A családi wellness részleget úgy alakítottuk ki, hogy kicsik és nagyok, gyermekek és szülők is együtt tudjanak játszani, így biztosan felejthetetlen élményekkel tér majd haza.

Az iskoláskorú gyermekkel érkező családok kifejezetten szeretik, hogy gondoltunk rájuk, amikor a családi wellness részlegünk kialakításán dolgoztunk, hiszen kialakítottunk számukra egy külön medencét 2 csúszdával, mely 50 cm-ről 1 méterig mélyül. Így nekik sem kell lemondani a vizes élményekről és végre gyerekként fürdőzhetnek, szabályozások nélkül vezethetik le felesleges energiáikat a szülők legnagyobb örömére. Akik be is szállhatnak a nagy labdacsatákba, ugrálásba, vagy a medence partjáról örökíthetik meg a boldog pillanatokat.

Családi wellness kisbabával

Kisbabával és ovis gyermekkel érkező családok számára készült gyerekpancsoló medencénk színes és látványos kialakítása igazán vidám környezetet biztosít a családi pihenéshez. A pancsoló fokozatosan mélyül, 10 cm-től 40 cm mélységig, így teljesen biztonságos az apró csöppségek számára is. Az élmények fő forrása persze mi más lehetne, mint a csúszda és a medence mellett lévő játékok, egyéb szabadidős lehetőségek.

A kisbabával érkező szülők és babák kedvenc programja a babaúszás is. Az ilyen alkalmakkor a szülők és a babák kacagásától hangos a wellness részleg. Vendégeink körében mondhatni, hogy ez az egyik legkedveltebb babaprogram, mert a pihenés alatt végre apuka is aktív résztvevője tud lenni egy olyan élménynek, amire otthon a munka miatt nincs lehetősége.

Tudjuk, hogy szülőként mennyire fontos a kényelem, ezért a bababarát szolgáltatásainkat is folyamatosan fejlesztjük, és azon dolgozunk, hogy a gyermekkel érkező anyukák és apukák számára is minél nagyobb kényelmet, biztonságot és szabadságot nyújtsunk. Annak érdekében, hogy valóban együtt lehessen a család az ünnepi időszakok, a nyári vakációk tapasztalatai és a családdal érkezők felnőttek elvárásaihoz igazodva összes wellness részlegünket és medencéinket mindennap 9 és 12 óra között, életkori korlátozás nélkül, igénybe bárki veheti. De a csendes wellness biztosítás és a többi vendég pihenése érdekében az ettől eltérő időpontokban a kiírásoknak és a házirendnek megfelelő szabályok szerint lehet igénybe venni mind a csendes wellness, mind a családbarát rész szolgáltatásait. Ez biztosítja, hogy kicsik és nagyok, családosok és egyedülállók is tökéletes élményekben, kényelemben és pihenésben részesüljenek.

wellness részlegen külön pelenkázó helyiséget alakítottunk ki, mely segíti a napi rutinban az anyukákat, sőt itt lehetőség van arra is, hogy ide elvonulva nyugodtan és csendben tudják megszoptatni kisbabájukat.

Családi wellness nyugalomban

Szállodánk családbarát wellness részlegének változatos és sokoldalú szolgáltatásait úgy alakítottuk ki, hogy a vidám élmények mellett a zavartalan pihenésre is legyen lehetősége. Ha mégis a gyerekek nélküli nyugalmas pihenést választja, akkor a családi wellness részleg mellett egy csendes felnőttbarát wellness részleg is várja. Így, ha arra vágyik, hogy egy-két órára elbújjon a gyerekzsivaj elől, hogy aztán újra benne legyen minden buliban, csemetéivel, akkor erre is van lehetősége. Használja ki!

Élje meg a pihentető és a vidám családi pillanatokat is egy helyen a szállodánkban!

Szeretettel várjuk egy igazán felejthetetlen, élményteli családi pihenésre!

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány