CSALÁDI NYARALÁS ÉS ÉLMÉNYEK

CSALÁDI NYARALÁS ÉS ÉLMÉNYEK
Nádas Tó Park Hotel**** - Családi nyaralás

CSALÁDI NYARALÁS ÉS ÉLMÉNYEK

Sokan vagyunk, akik szinte egész évben a nyári szabadság után vágyakoznak. Mindent megtennénk azért, hogy a vakáció, a családi nyaralás a legnagyobb élmény legyen minden velünk tartó családtag számára.

A felhőtlen családi nyaralás titka az olyan úti cél és élmények, mely valamennyi családtagunk álmát valóra váltja azzal, hogy hozzájuk illő programokat kínál. Egy családi nyaralás nem csak arról szól, hogy minden percet együtt töltünk szeretteinkkel. Ha például valakinek nincs kedve a hőségben kint feküdni a tóparton, ideális program lehet számára egy beltéri medence vagy wellness pihenés is. Főleg, hogy a családi nyaralás alatt nem csak a kisgyermekkel történő nyaralás értendő. A nagyobbaknak is jól kell érezniük magukat és fontos, hogy válogatni tudjanak a programok között. A családi nyaralás összekapcsolható például egy esemény, egy évforduló megünneplésével is, így válik kitűnő születésnapi élményajándékká az egész család számára.

Ha Ön szülő, akkor tudja milyen fontos, hogy közös és feledhetetlen élményekkel teli legyen a gyerekkor. Ebben segítenek a bababarát szobák vagy családi lakosztályok, a gyermekszerető személyzet, a gyermekmenük és ingyenes családi programok is. Hiszen ezek mind-mind a tökéletes családi kikapcsolódás mellett szólnak. Van, akinek a fürdés jelenti a vizes örömök netovábbját. Mások inkább úszással lazítanak, és legfőbb vágyuk egy olyan hely, ahol a kikapcsolódás minden összetevője karnyújtásnyi közelségben van.Olyanok is vannak, akik alig várják, hogy egy feszített víztükrű, élménymedencében, a családi nyaralás alatt pihenhessék ki fáradalmaikat. A tóparti kényelem ilyenkor azt jelenti, hogy mindenki kedvére sütkérezhet a parton, ahol igazán jólesik a frissítő ital vagy egy finom fagylaltkehely is.

A sportosabb családok a csónakázás, kenuzás vagy vízibiciklizés mellett teszik le a voksukat. Fontos lehet számukra minden játék egészen a babaúszás lehetőségéig. Ilyenkor a vízisportok mellett más lehetőségek is előtérbe kerülhetnek. Szállodánk új épületszárnyában a mozgásra vágyók aktív sportrészleget is találnak. Ez pedig nem egyszerűen egy fitnesztermet, hanem bowling és squash lehetőséget biztosító termeket is jelent. Élményt jelenthet kerékpárt bérelni, túrázni vagy akár horgászni is, és néha még a sétarepülés sem maradhat ki az aktív pihenésből.

Az örökmozgó gyermekkel megáldott családok szeretnek olyan helyre utazni a családi nyaralás alkalmával, amely fokozott mozgásigényű gyermekek számára is megfelel, ahol jó értelemben le tudnak fáradni a gyerekek. A fürdő és a gyermekmedence kevés lehet, ha igazán aktív a család. Ilyenkor jelent élményt egy kalandpark, vagy a szabadtéri játékok mellett egy közös kirándulás lehetősége és a természet közelsége is. A wellness részlegünk kültéri medencéjének csúszdái is csodás vízi világot teremtenek.

A családi nyaralás során a rossz időre is fel kell készülni, hogy ilyenkor se maradjunk program nélkül. Olyan helyre érdemes menni, ahol például van gyerekjátszóház, játszószoba és gyerekfoglalkozások is. Végül a kicsik és a nagyobbacskák mellett érdemes magunkra, felnőttekre is gondolni. Hiszen mindenki számára fontos, ha sok-sok játéklehetőség van. Például csocsó, léghoki, biliárd, ping-pong, digitális társasjáték asztal, Play Station vagy X-Box. A családi kikapcsolódást nem utolsósorban az teszi teljessé, ha a szülők szusszanásnyi időt kapnak, amíg a gyerekek például egy animátor segítségével megvalósuló kreatív foglalkozásokon, szabadtéri játékokon vehetnek részt.

Nálunk mindez megvan! A Nádas Tó Park Hotel és Nádas Pihenőpark tökéletes választás egynapos, de akár többnapos családi nyaralás célpontjának is. Hotelünk többféle szobával rendelkezik, melyek ideálisak akár többszemélyes családok kényelmes elhelyezésére is. A családbarát szolgáltatások széles skáláját kínáljuk: bababarát felszerelések a szobákban és az étteremben, játszóház, játszótér és a családi wellness részleg babapancsolóval, gyerekmedencével és csúszdákkal. Jó hír a kisgyermekes családok számára, hogy a 6 éven aluli csöppségek számára a szállás és ellátás ingyenes. A kalandvágyó kicsiknek és nagyoknak Nádi és Nadin, a két teknős segít felfedezni a pihenőpark területét. 500 méter hosszú tanösvényünk igazi kaland, amely a pihenőpark rejtett zugaiba is elkalauzol. Kicsik és nagyok együtt játékos feladatok segítségével szerezhetnek értékes tudást az itteni növény- és állatvilágról.

Akik még többre vágynak, azok számára egy nagyon izgalmas nyomozós játékot ajánlunk, ahol nem csak az derül ki, hogy hová lett a középkorú házaspár, hanem az is mennyire szuper hely a Nádas Pihenőpark. Programjaink kitölthetnek egy hosszú hétvégéit is. Első nap fel lehet fedezni a pihenőpark területét és a tófürdőt. Esti programnak a Nádas Tó Park Hotel étterme jó választás, hiszen a gyermekmenüktől kezdve az ételérzékeny vendégeink számára is tudunk megfelelő gasztronómiai élményt biztosítani előzetes egyeztetés alapján. Második napot jó idő esetén a szabadtéri vízparti programok, túrázás, horgászat vagy a kalandpark tarkíthatja. De rossz időben is bőven talál beltéri programot a család minden tagja. A harmadik napon, elutazáskor még élvezhetjük a természet szépségeit és, ha úgy döntünk, hogy hosszabbítani szeretnénk, akkor a foglaltság függvényében ezt is megtehetjük.

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány