A Nádas Tó Park Hotelben játék az élet

A Nádas Tó Park Hotelben játék az élet
nadastoparkhotel hir 2024 06

A Nádas Tó Park Hotelben játék az élet

Ha most ez egy nagyon komoly cikk lenne, akkor kezdhetnénk úgy, hogy a játék nem csupán szórakozás, hanem a személyes és szociális fejlődés alapvető eszköze.

A cikk nem lesz ennyire komoly, de a Nádas Pihenőparkban és a Nádas Tó Park Hotelben a játékot nagyon is komolyan vesszük! Ezért van az, hogy 2024-ben a fejlesztéseink egyik alappillére a szórakozási és a játékok lehetőségeinek fejlesztése.

Függetlenül attól, hogy gyermekekről vagy felnőttekről beszélünk, mindannyian szeretünk játszani, ezért mi a fejlesztések során mindenkire gondoltunk. Az elmúlt hónapok során sok új lehetőséggel és kiegészítő szolgáltatással bővítettük a kínálatunkat.

A kisebbek örömére a fenti úgynevezett nagy játszó kibővült egy kisebb helyiséggel. Mindenki igényeit figyelembe véve és közkívánatra ez a terület kapott egy illemhelyet is. Nagyobbak annak örülhetnek, hogy a kibővített részbe került az Xbox, valamint új elektronikai kütyüként a PlayStation5. Mivel a világunkat átszövi a technika, tudjuk, hogy a legfiatalabbak is értékelik a menő kütyüket, így egy KIKI érintőképernyős játékfalat is talál a fiatalabb korosztály. Viszont számunkra fontosak a régi értékek is, szeretnénk, ha megtalálható lenne nálunk az a kuckós élmény, ami a fantáziát fejleszti! Ezért létrehoztunk egy pihenő- és olvasósarkot könyvekkel, illetve van egy kis házikó szintén a kuckózáshoz, a játszáshoz és az olvasáshoz.

Mondhatnánk azt is, hogy „a játszás terén” dizájnváltás történt lent és fent is. Ugyanis az előbb felsoroltakon kívül van két új beülős interaktív játékunk (autó és delfin), valamint új léghokit és csocsót is beszereztünk. De a lenti kis játszó sem panaszkodhat, mert az is átalakult és több új játékkal bővült. Még a Pálma bár is kapott néhány játékot! Itt a 2-4 személyes digitális társasjáték-asztalok lettek nagyon gyorsan népszerűek.

Komoly dologgal kezdtük és egy komoly gondolattal szeretnénk zárni is a mondandónkat. Az igazság az, hogy úgy gondoljuk, a játék pozitív hatással van emberi kapcsolatokra. A közös játék élménye erősíti a családi, a baráti kötelékeket, elősegíti az ismerkedést és növeli az egymás iránti megértést, empátiát. A mai világban pedig erre mindennél nagyobb szükség van.

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány