4 CSILLAGOS KÉNYELEM A NÁDAS TÓ PARK HOTELBEN

4 CSILLAGOS KÉNYELEM A NÁDAS TÓ PARK HOTELBEN

4 CSILLAGOS KÉNYELEM A NÁDAS TÓ PARK HOTELBEN

A csillagok nem elérhetetlenek

Gyerekkorunkban a felnőttek, felnézve az égre, mindig azt mondták: Nézd, a csillagok milyen fényesen ragyognak, milyen közelinek látszanak, mégis elérhetetlenek!

Nos, büszkén jelenthetjük, hogy a gyerekkori álmok megvalósulnak, a csillagok pedig igenis elérhetők. Nekünk a Nádas Tó Park Hotelben nem olyan régóta már négy is van!

Talán kevesen tudják, hogy Magyarországon 2022. január 1-jétől egy egységes nemzeti szálláshely minősítő rendszer van érvényben, melynek kötelezően meg kell felelnie a szálláshelyeknek. A szálláshely-minősítő rendszer szállodákra vonatkozó szakmai kritériumai megegyeznek a Hotelstars Union által kidolgozott harmonizált követelményrendszer elvárásaival. Ez alapján történik a besorolás egytől öt csillagig különböző szintekre, így valamennyi létesítményben, nemzetközileg is ugyanazt a kényelmi fokozatot, ugyanazokat a szolgáltatásokat lehet megtalálni.

A kezdetektől sokat fejlődtünk és sok munkánk van abban, hogy a 4 csillagos minősítést elértük. Bár, akik az elmúlt években jártak nálunk, azok tudják, hogy a korábbi 3 csillag superior elnevezés azt jelentette, hogy a Nádas Tó Park Hotel igencsak meghaladta a 3 csillaghoz szabott elvárásokat és éppen csak egy kicsi hiányzott a 4 csillaghoz. De most ez a kicsi is megvan! Viccesnek hangozhat, de ilyen volt például a 16 órán keresztüli szobaszerviz étel- és italkínálattal, vagy a lobbyban biztosított italfelszolgálás, a több típusú párnaválaszték és a nyomtatási lehetőség biztosítása vendégtérben.

Mi hiszünk abban, hogy élet egy nyaralás! Ezért nálunk a Nádas Tó Park Hotelben egyszerűen tökéletesnek kell lennie ezeknek a pillanatoknak. Állandóan fejlesztünk, fejlődünk, hogy a hozzánk érkezők örökké tartó élményeket vihessenek haza. Egy ilyen új lépcsőfok a privát wellness és a kültéri medence. Ez utóbbi a hideg időjárás miatt már csak jövőre, a jó időtől lesz élvezhető.

Árkalkuláció & foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékutalvány